1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-10-2016 20:15

Τερζής:«Nα ευχαριστήσουμε τον κόσμο με την πρόκριση»

Η Εθνική ομάδα είναι απολύτως έτοιμη για τον αυριανό αγώνα με την Ισπανία και την ευκαιρία για πρόκριση στο Ευρωπαϊκό του 2017, όπως δήλωσε μετά την τελευταία προπόνηση του ομοσπονδιακού συγκροτήματος ο Θάνος Τερζής.

Aποστολή: Γιάννης Κελετσέκης, Νίκος Μπουσμπούκης

Ο Έλληνας πασαδόρος στάθηκε στην στήριξη του κόσμου αλλά και στην σημαντική προσπάθεια όλων των διεθνών τους τελευταίους δύο μήνες, μία προσπάθεια η οποία κορυφώνεται αύριο. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε o Έλληνας διεθνής αποκλειστικά στο volleynews: 

Οι προπονήσεις πλέον τελείωσαν. Είναι η ομάδα σε πλήρη βαθμό ετοιμότητας ενόψει του αυριανού αγώνα:
«Σίγουρα, δεν έχουμε και άλλη επιλογή από το να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αύριο. Νομίζω ότι είμαστε σε ένα σημείο που μπορούμε να παλέψουμε να πάρουμε την νίκη και μετά να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο χρυσό σετ.»

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε μια κακή εμφάνιση. Δουλέψατε πάνω σε αυτά τα λάθη; Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος;
«Σίγουρα ο κόσμος θα περιμένει ένα καλό παιχνίδι από την Εθνική ομάδα. Υπάρχει μια προσπάθεια δύο μηνών η οποία κορυφώνεται και ολοκληρώνεται με το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει πάνω στα λάθη της προηγούμενης ομάδας. Γνωρίζουμε τα ατού της Ισπανίας. Θεωρώ ότι μια προσπάθεια που γίνεται εδώ και δύο μήνες, μια δύσκολη προσπάθεια, αξίζει μια πολύ καλή αυριανή εμφάνιση. »

Το μήνυμα στον κόσμο της Κοζάνης που έχει αγκαλιάσει την ομάδα και αναμένεται να την στηρίξει και αύριο;
«Είναι τρίτη φορά που ερχόμαστε εδώ. Ο κόσμος είναι πολύ κοντά στην ομάδα και αυτό το βλέπουμε στην καθημερινότητά μας μέσα στην πόλη. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε και έμπρακτα με μία πολύ καλή εμφάνιση αύριο.  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.