1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-10-2016 19:50

Αγώνας «δίχως αύριο» για την Εθνική

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για την Εθνική ανδρών που αντιμετωπίζει αύριο την Ισπανία (19.00, ΕΡΤ1) στη ρεβάνς του 3-0 του Λας Πάλμας. Είναι ο πιο κρίσιμος αγώνας των τελευταίων ετών, αφού «δεν υπάρχει αύριο» και η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κρίνεται επιβεβλημένη.
Στο κλειστό της Λυκόβρυσης η Εθνική βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αφού χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να διεκδικήσει την πρόκριση του χρυσό σετ. Δηλαδή όπως σωστά επεσήμανε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος στην συνέντευξη Τύπου, η «γαλανόλευκη» χρειάζεται τέσσερα σετ, ενώ η Ισπανία δύο.

Απών ο Τζιουμάκας

Η Εθνική κατάφερε να κάνει περισσότερες προπονήσεις στην Κοζάνη, αφού πλέον η Ισπανία θα είναι αυτή που θα έχει την επιβάρυνση του ταξιδιού. Όμως οι απώλειες δεν λείπουν ούτε αυτή τη φορά. Ο Γιώργος Τζιουμάκας θα είναι απών, κάτι που δεν ισχύει για τον Ανδρέα Ανδρεάδη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά αναμένεται να βοηθήσει την εθνική.

Καλείται να αφήσει πίσω της την τραγική εμφάνιση στην Ισπανία και να... θυμηθεί τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Βελγίου. Άλλωστε είναι πολλά τα 7 χρόνια μακριά από τη διοργάνωση (τελευταία το 2009 στη Σμύρνη) και αυτή η γενιά, που είναι ταλαντούχα κινδυνεύει να χαθεί.

Ο κόσμος θα είναι για άλλη μια φορά στο πλευρό των διεθνών με το κλειστό να γεμίζει. Μάλιστα κόσμος υπήρχε και σήμερα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.