1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-07-2015 16:35

Στους Ίωνες το Κύπελλο Μεταμόρφωσης

Οι Ίωνες δικαίωσαν τα προγνωστικά και κατέκτησαν το κύπελλο Μεταμόρφωσης.


Στον 1ο Ημιτελικό το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουνίου οι Ίωνες του Πάνου Μαρίνου επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους και τον τίτλο του φαβορί καθώς ήταν η μοναδική ομάδα από την Α2 (με πολλές αλλαγές και νέες αθλήτριες στο ρόστερ) αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Σ. Περιστέρι του νέου προπονητή στον πάγκο της ομάδας Κουγιουτζόγλου με τον Καραΐσκο να παρακολουθεί τις προσπάθειες από κοντά και τελικά να λυγίζουν πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα με 3-0 (25-22, 25-04, 25-22).


Με τους Ίωνες να περιμένουν το ζευγάρι του Τελικού που βγήκε αργά το βράδυ του Σαββάτου καθώς ο 2ος Ημιτελικός, διάρκειας πάνω από δύο ώρες, μεταξύ της Διοργανώτριας ομάδας του Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και την ομάδα του Γ.Σ. Γλυκών Νερών βρήκε την ομάδα του Δημήτρη Παπαϊωάννου να επικρατεί δύσκολα της ομάδας των Κιάσσου – Λεκάκου με 3-2 (25-18, 11-25, 18-25, 25-18, 16-14) και τα Γλυκά Νερά να παίρνουν το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό με αντίπαλο την  ομάδα Α.Σ.Π. Ίωνες.



Την Κυριακή στον Μικρό Τελικό που άνοιξε την ημέρα των αγώνων η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Α.Ο. Δεξαμενής αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Σ. Περιστέρι και η ομάδα των Κιάσσου – Λεκάκου παρότι προηγήθηκαν έστω και δύσκολα 25-23 δεν κατάφεραν στην συνέχεια να κρατήσουν την ίδια απόδοση και βρέθηκαν να χάνουν το 2ο σετ με 17-25. Στο 3ο σετ η ομάδα των Κουγιουτζόγλου – Καραΐσκου πήραν με την σειρά τους δύσκολα το σετ με 23-25 και το προβάδισμα για την 3η Θέση κάτι που ολοκλήρωσαν στο τελευταίο σετ καθώς η κούραση των κοριτσιών της Δεξαμενής μετά το συναρπαστικό 3-2 της προηγούμενης ημέρας δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην κούραση και ηττήθηκαν με 16-25 και το Περιστέρι να κατακτά την 3η Θέση του Κυπέλλου Μεταμόρφωσης.



Στο Μεγάλο Τελικό το φαβορί της διοργάνωσης Α.Σ.Π. Ίωνες επικράτησαν της ομάδας του Γ.Σ. Γλυκών Νερών που με εξαίρεση στο 1ο σετ (25-16) πάλεψε στα ίσια και στο 2ο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι του 20-20 αλλά η εμπειρία της ομάδας του Μαρίνου έδωσε το προβάδισμα με 2-0 (25-22).

Η ομάδα του Παπαϊωάννου δεν απογοητεύτηκε από το αποτέλεσμα και το σκηνικό επαναλήφτηκε με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 20-20 και πάλι όμως το σετ να καταλήγει στην ομάδα των  Ιώνων (25-22) και να στέφεται Κυπελλούχος στο 4ο Κύπελλο Γυναικών Μεταμόρφωσης 2015.

Όλοι παρακολούθησαν έναν συναρπαστικό Final-4 που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν και τις δύο ημέρες καθώς όλα τα παιχνίδια ήταν αμφίρροπα με μεγάλο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα του αγώνα.



Στο τέλος της βραδιάς απονεμηθήκαν αναμνηστικά Διπλώματα στους Διαιτητές των Τελικών Κο ΤΣΙΤΣΙΚΑ ΝΕΣΤΩΡΑ, Κα ΧΑΜΠΙΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ και Κα ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΓΥΡΩ και πριν τις απονομές των Κυπέλλων έγιναν ειδικές βραβεύσεις από τη Διοίκηση του Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης όπου στο τέλος των αγώνων οι προπονητές ψήφισαν την καλύτερη επτάδα και M.V.P. του FINALFOUR και οι αθλήτριες παρέλαβαν αναμνηστικά από τους Διοργανωτές.

Oι αθλήτριες έτσι όπως ψηφίστηκαν είναι οι παρακάτω:



ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΣΑ,ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ ΜΑΡΙΑ, Α.Ο. ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ, ΓΟΥΝΗ ΔΩΡΟΘΕΑ, Α.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΕΒΙΝΑ, Α.Σ.Π. ΙΩΝΕΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ, ΒΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΖΕΤΑ, Α.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΡΑΙΑ, ΒΑΡΒΕΡΗ ΙΩΑΝΝΑΓ.Σ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΡΑΙΑ, ΒΛΑΤΑΚΗ ΦΛΩΡΑ, Α.Σ.Π. ΙΩΝΕΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΟ LIBERO, ΚΥΡΙΑΖΗ ΑΘΗΝΑ, Α.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

M.V.P. του FINAL-4, ΒΛΑΤΑΚΗ ΦΛΩΡΑ, Α.Σ.Π. ΙΩΝΕΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.