1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-12-2018 17:32

Επιτυχημένο το τουρνουά παγκορασίδων του ΑΟ Δεξαμενής

Με μεγάλο νικητή την ομάδα του Γ.Σ. Γλυκών Νερών η οποία κέρδισε στον τελικό τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε το διήμερο 22-23/12 το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Παγκορασίδων που διοργάνωσε ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης. Στον μικρός τελικό η ομάδα του ΑΣΠ Ίωνες, επικράτησε του ΑΟΔΜ.
 Μετά τη λήξη του τουρνουά, βραβεύτηκε από τον τεχνικό διευθυντή και υπεύθυνο αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου της Δεξαμενής, Στέφανο Πολύζο και τον πρόεδρο του ΑΟΔΜ, Δημήτρη Γεωργίου, για την προσφορά της στο Ελληνικό Βόλεϊ, η Σοφία Αγγελάκη.

Ακόμη δόθηκαν κύπελλα και μετάλλια σε όλες τις ομάδες, από τους επίσημους παρευρισκομένους, τον πρόεδρων των Ιώνων κο Κανάκη, το μέλος του ΔΣ των Γλυκών Νερών κα Σταύρου, τον πρώην Αντιπρόεδρο, γενικό αρχηγό και νυν team manager της Γυναικείας ομάδας του Παναθηναικού και μέλος του ΔΣ κο Μαλακατέ, τη Σοφία Αγγελάκη υπεύθυνη των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού και τον κο Σκιαδά, διευθυντή Αναπτυξιακών υποδομών του ΠΑΟ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ