1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-02-2014 23:43

Γιώργος Ανδρέου: «Μας έκλεψαν το ματς»

Μετά και το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου φανερά εκνευρισμένος από την διαιτησία των Θεμελή, Παπαδογούλα εξέδωσε ανακοίνωση με την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα οι διαιτητές μας έκλεψαν τον ματς. Αυτό ήταν κλοπή. Είναι ντροπή. Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν θα υπογράψουμε το φύλλο αγώνα».

4 σχόλια

  • Comment Link kam.k Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 11:20 posted by kam.k

    Και ο Εβριτης και ο Ανδρεου εχουνε παραπονα απο την διαιτησια πως γινεται αυτο?Σημασια εχει τι αποψη θα εχει ο κομισαριος και κουμπαρος του πρωτου διαιτητη κυριοι ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα!

  • Comment Link PETROS1975 Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 09:10 posted by PETROS1975

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 3-1 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ 3-0.Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΤ ΜΕ ΣΚΟΡ 23-21 ΚΙ ΕΝΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 24-21 Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ 2ΠΛΗ ΜΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΤ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ......ΥΓ:ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ????

  • Comment Link Θοδωρος Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 22:10 posted by Θοδωρος

    Ο Θέμελης, ο οποίος αν και έγινε διεθνής δεν έχει μάθει ακόμη την σωστή χειροσήμανση, δεν ήταν κακός. Αδίκησε τον Εθνικό στην φάση της διπλής μπαλιάς που έδωσε στον Σιδηρόπουλο και σε μια-δυο φάσεις ακόμη. Όλες υπέρ του ΠΑΟΚ. Μάλλον ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν σε άλλο γήπεδο.

  • Comment Link Εβρίτης Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 21:07 posted by Εβρίτης

    Αν δεν ήταν ο Θέμελης ο αγώνας θα έληγε 3-0..αντί να χαίρεσαι που πήρες σετ δώρο από τους διαιτητές τους κατηγορείς??έλεος πια με όποιον έρχεται εδώ να έχει παράπονα..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.