1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1203
12-01-2014 19:12

Ντέρμπι «επιβίωσης» στην Κυψέλη

Με το μεγάλο ντέρμπι για την παραμονή στην κατηγορία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Παναχαϊκή ολοκληρώνεται την Δευτέρα (13/1, 17.00, Novasports-3) η 12η αγωνιστική της Volleyleague στο κλειστό της Κυψέλης.
 




Με τους πράσινους να αναζητούν με κάθε τρόπο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 11 αγώνες, ο αυριανός αγώνας είναι ίσως το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία. Για να έχει ελπίδες να μπει με αξιώσεις έστω και στα πλέι άουτ θα πρέπει να κατακτήσει τη νίκη στον αυριανό αγώνα. Το ενδεχόμενο ήττας θα είναι καταδικαστικό και θα φέρει στην επιφάνεια της μη συμμετοχής του Παναθηναϊκού ακόμα και στα πλέι άουτ. 

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται πως υπάρχει και η απαγόρευση μεταγραφών λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον Στάθη Ντονά από την περίοδο που ο αθλητής της Παναχαϊκής αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό.

Ντεμπούτο με Γκοτς

Η Παναχαϊκή ολοκλήρωσε την Κυριακή το μεσημέρι την προετοιμασία της με προπόνηση στο γυμναστήριο του Απόλλωνα Πατρών. Μικροπρόβλημα είχε τις τελευταίες ημέρες με τη μέση του ο Καναδός Στιβ Γκοτς αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για την συμμετοχή του στον αγώνα. Mάλιστα ο Καναδός θα κάνει ντεμπούτο στους αγώνες της Παναχαϊκής. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή στην αποστολή του Στάθη Ντονά.

Επίσης από τα πρόσωπα του αγώνα είναι ο πασαδόρος της Παναχαϊκής Γιάννης Λιβαθηνός που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Η Παναχαϊκή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε νικήσει με 3-1 σετ τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα και έχει αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να σημειώσει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Δεύτερη φορά

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή στην Κυψέλη θα είναι μόλις η δεύτερη στην ιστορία των δύο ομάδων και η πρώτη στην έδρα του τριφυλλιού. Στον πρώτο αγώνα στην Πάτρα η Παναχαϊκή νίκησε 3-1 σετ.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Γυμναστήριο Πανελληνίου 17.00 (Novasports-3): Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Οικονόμου Μ, Ράντσιου. Γραμματεία: Λιάκου

 Η βαθμολογία: ΕΔΩ

Η ιστορία των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός - Παναχαϊκή
2013-14
13/01/2014: Volleyleague 12η Παναθηναϊκός - Παναχαϊκή
12/10/2013: Volleyleague Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός 3-1 (25-18, 25-27, 25-23, 25-23) περιγραφή

4 σχόλια

  • Comment Link ΠΑΟ1980 Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 11:00 posted by ΠΑΟ1980

    Για Μπέλο και Καρυπίδη το βλέπω κομματάκι δύσκολο.Εχουν χάσει την επαφή με το άθλημα ειδικά ο δεύτερος την υποδοχή την έχει μόνο στο βιογραφικό του.
    Ο πρώτος τα ρίχνει όλα στις ψυχοαισθηματικές αναλύσεις και δεν βλέπει τα απογοητευτικά ποσοστά του στην επίθεση.Ο Γκάλιτς κάνει προσπάθειες αλλά δεν είναι ΓΚΑΛΗΣ.
    Αρα η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη γιάυτό οργανωθείτε απο τώρα για την δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας με μικρούς ταλαντούχους νέους με έναν πάρα πολύ καλό έμπειρο προπονητή που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΆ.
    σ.σ
    οταν τώρα εννοώ απο .....εχθές

  • Comment Link pamvo fan Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 22:07 posted by pamvo fan

    αφου ρε βαζελακια τα δικαιουτε γιατι δεν τα δινετε τα λεφτα ,και θελετε να του δωσετε λιγοτερα με διακανονισμο.....εεεεε ?
    εσεις και ο γαυρος οπου σας πετυχαινουν ολες οι ομαδες της επικρατειας πρεπει να σας αλλαζουν τον αδοξαστο σε όλα τα παιχνίδια για να βαλετε μυαλο ...αν εχετε για να βαλετε .

  • Comment Link Δημήτριος Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 17:39 posted by Δημήτριος

    Όλοι οι Παναθηναϊκοί στο κλειστό της Κυψέλης αύριο . Η ώρα είναι τραγική μιλάμε για καθημερινή στις 5 το απόγευμα . Ευτυχώς που δεν μπήκε ο αγώνας κατά της 11 το πρωί . Όπως και να έχει αύριο ο Παναθηναϊκός κερδίζει και ενωμένος συνεχίζει την μάχη παραμονής στην Α1 . Όσα εμπόδια και να βάζει αυτός που όπως διαβάζω στο ρεπορτάζ είναι ... αμφίβολος για αύριο , ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου ματς να μείνει στην Α1 . Περιμένουμε ένα μεγάλο ματς από τον Γκάλιτς αύριο και Μπέλλο-Καριπίδη να πάνε πολύ καλά .

  • Comment Link απορία Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 17:29 posted by απορία

    O Ντονάς γιατί δεν θέλει να είναι στην αποστολή για το αυριανό ματς ; Μήπως ντρέπεται να αντικρίσει στα μάτια αυτά τα παιδιά που τον ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να κάνει έναν δίκαιο διακανονισμό , εξασφαλίζοντας τόσο τα λεφτά που όντως δικαιούτε ο παίκτης και συνάμα η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ενισχυθεί ώστε να παραμείνει στην κατηγορία ; Σα δε ντρέπεσαι κύριε Στάθη Ντονά .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.