1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-01-2014 21:04

Κόσμος πήγε και ήρθε...

Σε μερικές ώρες ξεκινάει ο δεύτερος γύρος της Volleyleague και πολλές από τις ομάδες θα παρουσιαστούν αλλαγμένες. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι αλλαγές που έγιναν την περίοδο των γιορτών.

Προπονητές

Πλέον και ενώ μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο, και οι μισές ομάδες της Volleyleague  έχουν αλλάξει προπονητές. Τελευταία ήταν η Λαμία που ο Γιώργος Γιάτσης αποχώρησε για να πάρει τη θέση του ο Κώστας Δεληκώστας. Στον ΠΑΟΚ είχαμε τον τέταρτο προπονητής που κάθεται στον πάγκο μετά τους Καζάζη, Λεώνη, Γιαμμακίδη, που είναι ο Θανάσης Στράντζαλης.

Της… ανταλλαγής

Το φαινόμενο των ανταλλαγών έκανε την εμφάνισή του στη βόλεϊ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός θέλησε τον Χρήστο Κιόση για να δυναμώσει στο κέντρο και πρόσφερε στη Λαμία τον Τζοτζ Παπαδόπουλο.

Ακόμα ο Μιχάλης Χριστοφορίδης επέστρεψε και πάλι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αποδέσμευσε τους Γέρνι Ποτότσνικ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη και Νικόλα Παλέντζα. Οι δύο τελευταίοι πήγαν στη Νίκη Αιγινίου που με αυτό τον τρόπο αναπλήρωσε το κενό του Χριστοφορίδη.

Την θέση του Ποτότσνικ στον ΠΑΟΚ πήρε ο αμερικανό Μπράντλει Λόουσον

Στη.. σκιά του Ντεσπέιν

Αν έπρεπε να κάποιος να ανακηρυχτεί πρωταθλητής μεταγραφών, αυτός θα είναι ο Άρης. Οι κίτρινοι ενισχύθηκαν με τον Ρολάντο Ντεσπέιν, η προσθήκη του οποίου, επιτέλους, ολοκληρώθηκε μόλις χθες, ενώ… άρπαξε και τον Σίμο Ντάμποβιτς που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ

Αλλαγή πασαδόρου είχαμε και στην ΑΕΚ. Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Γιόρντι Γκενς, την θέση του παίρνει ο Ντούσκο Νοβοσέλατς που επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θυμίζουμε ότι η Ένωση είχε ήδη πάρει και τον Κατσανεβάκη.

Στην Παναχαϊκή οι αλλαγές ξεκίνησαν από με την απόκτηση του Στιβ Γκοτς, αλλά αναζητείται και ένα λίμπερο. Το ρόστερ δεν έχει κλείσει ούτε στη Λαμία που βρίσκεται κοντά στον αντικαταστάτη του Χάουαρντ Τζέι Πέτι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.