1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1209
10-01-2014 17:35

Επανάληψη του ντέρμπι από το 2-1 σετ!

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πριν από λίγο έφεση στο ΑΣΕΑΔ και ζητάει να ξαναρχίσει το ματςμε την ΑΕΚ, από
το 2-1 σετ και 13-8 ή στη χειρότερη περίπτωση από το 2-1, γιατί δεν υπήρξε κακή εφαρμογή των κανονισμών, αλλά κακή καταγραφή αλλαγής παίκτριας.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θεωρεί ότι με το θέμα δεν έπρεπε να ασχοληθεί η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά ο αθλητικός δικαστής και βάση των παραπάνω θέλει να ξαναρχίσει το ματς από το 2-1 και 13-8 ή από το 2-1. Παραδέχεται ότι έγινε λάθος της γραμματείας στο τέταρτο σετ και θεωρεί ότι δεν υπάρχει θέμα εγκυρότητας των τριών προηγούμενων σετ. Όπως μάλιστα αναφέρει, κακώς η ΚΕΔ όρισε να ξαναγίνει το ματς από το 0-0, γιατί δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο κάτι τέτοιο.

Όπως είναι φυσιολογικό, η υπόθεση θα τελεσιδικήσει σε δυο μήνες και τότε θα ορισθεί από την Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλήματος η νέα ημερομηνία του ντέρμπι και από το σημείο που θα αποφασίσει το ΑΣΕΑΔ

7 σχόλια

  • Comment Link AEKVCfan Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 11:46 posted by AEKVCfan

    ξανακοίτα λίγο σε ποιο άρθρο είσαι.. σε ουδέτερο άρθρο το έγραψα που αφορά ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΆΔΕΣ..για την επανάληψη του αγώνα..

  • Comment Link ccc. Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 20:40 posted by ccc.

    μαλλον δε με επιασες.ενω λες οτι και ο οσφπ και η αεκ κανουν σαν πενταχρονα και σε αυτο εχεις δικιο το γραφεις μονο κατω απο τις ανακοινωσεις του οσφπ.τυχαιο?οποιος πιστευει οτι η ικανοτητα καποιου να διαβαζει συνδεεται με την ομαδα που υποστηριζει καλο θα ηταν να παρει μια λεκανη να την γεμισει με κρυο νερο και να βαλει το κεφαλι του μεσα μεχρι να συνελθει.

  • Comment Link AEKVCfan Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 14:04 posted by AEKVCfan

    ολυμπιακός είσαι;; γιατί μάλλον ούτε εσύ ξέρεις να διαβάζεις...

  • Comment Link ccc Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 10:31 posted by ccc

    AEKVCfan και των δύο ομάδων αλλά μόνο σε αυτές του ολυμπιακού λες για 5χρονα.

  • Comment Link AEKVCfan Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 22:37 posted by AEKVCfan

    ας σταματήσουν κάποια στιγμή αυτές οι τραγελαφικές ανακοινώσεις των δυο σωματείων λες και είναι 5χρονα.. παίζουν με τη νοημοσύνη των φιλάθλων...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.