1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-01-2024 11:54

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Παναθηναϊκός κόντρα στην γαλλική Ναντ (10/1, 17.00 COSMOTE SPORT 6HD)

Την πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος Ναντ υποδέχεται στο κλειστό του Μετς ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Challenge Cup γυναικών (10/1, 17.00 COSMOTE SPORT 6HD).
Οι «πράσινες» γνωρίζουν την δυσκολία της αναμέτρησης αλλά θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά, παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα μπροστά στον κόσμο τους.

Η γαλλική ομάδα όπως και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της χώρας και μετράει μόλις μία ήττα.

Τελευταίο παιχνίδι της Ναντ ήταν κόντρα στην Βαντούβρ την οποία και νίκησε εκτός έδρας με 3-1 σετ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Ραμαζάν Τσέβικ και ο Λετονός Ίλα Μίνινς.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε: «Παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα και καλούμαστε να ξεπεράσουμε ένα δύσκολο εμπόδιο. Το Γαλλικό πρωτάθλημα είναι ανώτερο από το Ελληνικό και αυτή τη στιγμή η Ναντ είναι πρώτη. Πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και να πάμε με το καλύτερο δυνατό σκορ για την ρεβάνς».

H κεντρική του Παναθηναϊκού, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου δήλωσε για την αναμέτρηση: «Την Τετάρτη έχουμε το πρώτο παιχνίδι για την πρόκριση στις «4» του Challenge Cup κόντρα στη Ναντ. Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας για ακόμα μια φορά για να είναι ο έβδομος παίκτης μας. Σας περιμένουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.