1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2016 19:01

Η... λίστα του Καλμαζίδη για το Ευρωπαϊκό Λιγκ

Με 19 αθλήτριες θα ταξιδέψει ο Γιάννης Καλμαζίδης την Τετάρτη (11/5) με προορισμό την Μεγαλόπολη, για να ξεκινήσει η Εθνική Γυναικών την προετοιμασία της για το European League.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στις κλήσεις του είχε και τις... νέες Ιακωβίδου, Καλανταρίδου που αμφότερες πραγματοποίησαν πολύ καλή χρονιά με την φανέλα του Άρη και κέρδισαν με το σπαθί τους την κλήση τους στην προετοιμασία της Εθνική Γυναικών.

Οι 19 αθλήτριες που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία είναι οι εξής: Βασιλαντωνάκη Ανθή, Γενιτσαρίδη Μαρία, Μερτέκη Ευαγγελία, Νομικού Μαρία, Στράτζαλη Όλγα, Χαντάβα Ευαγγελία, Εμμανουηλίδου Μελίνα, Κωνσταντινίδου Αλίκη, Λαμπρινίδου Μαρία, Λαμπρούση Γεωργία, Γιώτα Κατερίνα, Ιακωβίδου Ηλιάνα, Αρτακιανού Μαρία Ελένη, Παπαδοπούλου Χαρά, Παπαφωτίου Αθηνά, Χριστοδούλου Στελλα, Κιόση Ελένη, Διώτη Παναγιώτα, Καλανταρίδου Αλεξία.

Μάλιστα, στη σχετική λίστα της CEV έχουν δηλώθει επιπλέον οι διεθνείς: Αλεξάκου Ευφροσύνη, Καλαντάτζε Άννα, Ρόγκα Παναγιώτα, Καρακάση Ελένη, Καρπουζά Άννα

Πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις, οι οποίες ξεκινούν με τον πρώτο σταθμό του τουρνουά στην Ουγγαρία (3-5/6), έχουν προγραμματιστεί και δυο φιλικά με το Πανεπιστήμιο Πίτσμπουργκ (Κυριακή 15/5 20.00, Δευτέρα 16/5 16.00).

3 σχόλια

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 11:50 posted by pao29

    πως τις διαλεξες βρε καλμαζιδη ολες αυτες;;;εμμανουηλιδου ολη την χρονια αναπληρωματικη, γενιτσαριδη πηρε καλους βαθμους στο κολλεγιο,στραντζαλη επιστρεφει πολυ μορφωμενη και με γνωσεις ,χανταβα ο γιασιν της ομαδος,αιαντας θεσ/κης μερικες,ολος ο οσφπ και τελειωσαμε...θα κουραστηκες να βλεπεις βιντεο με τις παικτριες που παιζουν στο εξωτερικο......προσωπικα θεωρω λαθος που η εοπε δεν τον εδεσε με συμβολαιο 10ετιας...απορια...πως γινεται σε μια εθνικη ομαδα να εισαι ιδης και παρα πολλες παικτριες να ειναι ιδου;;;συμπτωση;;;

  • Comment Link Volley maniac Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 17:33 posted by Volley maniac

    Ε βέβαια, αφού σάρωσαν με τις νεάνιδες και κορασίδες του Μαρκόπουλου, επάξια λοιπόν και στην Εθνική Γυναικών. Πόσο αστείοι πια!!!

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 16:56 posted by pao29

    ρε συ καλμαζιδη την εμμανουηλιδου που την θυμηθηκες;;ουτε ενα παιχνιδι δεν εκανε φετος σαν βασικη και την πηρες εθνικη;;;την γενιτσαριδη που την ειδες;;;υποκλινομαι στο μεγαλειο σου...ειμαι βεβαιος για την επιτυχια και φετος...μηπως εχεις καλεσει τον γαυρο και επιλεκτες θεσσαλονικης;;;η κανω λαθος;;;ιδου-ιδης ζητω ο καλμαζιδης...αντε να δω βρε λεμονιδη τι θα γραψεις αν και εισαι γαυρακος...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.