1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2016 18:22

«Δένει» στο λιμάνι η Αρετή

Τα «ερυθρόλευκα» θα φοράει για 5η διαδοχική χρονιά η Αρετή Τέζα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Πειραιά και μαζί με την Στέλλα Χριστοδούλου θα αποτελέσουν τις δύο πασαδόρους του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τη σεζόν που μας έρχεται. Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αρετή Τέζα. Η έμπειρη πασαδόρος θα παραμείνει στην ομάδα μας για 5η διαδοχική σεζόν.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας η Αρετή Τέζα δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου (www.osfp.gr) τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό για 5η σερί σεζόν. Στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του νταμπλ και τη νέα χρονιά και να είναι πιο πετυχημένη η παρουσία μας στην Ευρώπη αφού και φέτος είχαμε τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι παραπάνω. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια οικογένεια και όποιες αθλήτριες έρχονται εδώ είτε ξένες είτε Ελληνίδες, τις αγκαλιάζουμε οι παλαιότερες και αυτή είναι μια από τη διαφορά μας σε σχέση με τις άλλες ομάδες».

3 σχόλια

  • Comment Link κωσταςπ. Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 11:12 posted by κωσταςπ.

    Aυτο λεω οτι ανανεωσαν οι 2 απο τις τρεις και οτι δεν λενε τιποτα για την καλυτερη παικτρια της ομαδας την τσβετανοβα ενω παραμενουν βλαχακη κωνσταντινου και τεζα αντι να κανουν μια ανανεωση αφου στις νεανιδες του οσφπ δεν υπαρχει καμμια καλη να προωθηθει τις ειδαμε αλλωστε και στο πανελληνιο κορασιδων που εχασαν απο μαρκοπουλο και ηρακλη κηφισιας ευκολα.

  • Comment Link osfp 7 Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 21:11 posted by osfp 7

    posted by kostas p για ποιες ακραιες μιλας λαζαρεβιτς-μαλασαι ανανεωσαν και εκρεμει η διαγωνια

  • Comment Link κωσταςπ. Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 10:53 posted by κωσταςπ.

    Συμφωνω με την κινηση να παραμεινει η αρετη και να κρατησει ολες στην ομαδα που παιρνουν τους τιτλους.μια μονο ακραια δυνατη χρειαζεται στη θεση 4.η τσβετανοβα θα ανανεωσει εκει ειναι σημαντικο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.