1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2023 19:07

Ολυμπιακός: Απροσπέλαστο κέντρο με τον θηριώδη Γκουσταβάο για δεύτερη χρονιά

 Στο κλειστό του Ρέντη θα μπλοκάρει για δεύτερη  χρονιά ο Βραζιλιάνικος "πύργος" Γκουστάβο Γκουαζέλι Μπονάτο (Γκουσταβάο) που έχει ύψος 2μ15. Η ανακοίνωση των πρωταθλητών για την παραμονή του θηριώδη Γκουσταβάο αναφέρει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γκουστάβο Γκουαζέλι Μπονάτο (Γκουσταβάο). Ο Βραζιλιάνος κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Γκουσταβάο στο olympiacossfp.gr:

«Μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς, επιτυχιών και επιτευγμάτων, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου για άλλη μια σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, με κίνητρο να βοηθήσω να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα, μαζί με αυτό τον υπέροχο κόσμο, που μας δίνει κίνητρο σε κάθε παιχνίδι. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που εμπιστεύτηκαν τη δουλειά μου. Θα τα πούμε σύντομα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.