1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-01-2018 21:18

Κάνει το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Έχοντας περάσει τα δύσκολα με την τουρκική Ινεγκόλ και την γαλλική Τουρ, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για ακόμα μία αποστολή ευρωπαϊκής πρόκρισης. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τετάρτη (17/1) στις 18:00 (ΟΤΕSport6HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τη Λοκομοτίβ Μπακού για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» της διοργάνωσης.
Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει άνεση στην ρεβάνς της 1ης Φεβρουαρίου. Άλλωστε αναμένεται να έχει πιο εύκολο έργο από αυτό που είχε απέναντι στην Τουρ τον προηγούμενο μήνα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

*Στην αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Μπακού, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ.Μερκούρη» από τις 16:00.  Τιμή: 5€, 10€

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.