1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-01-2018 23:23

Έτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Ένα βήμα προς τον τελικό θέλει να κάνει αύριο ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τη Λογκρόνιο στις 19:00 (ΟTESport6HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για τον επαναληπτικό που θα κρίνει την πρόκριση στους «16» του CEV Challenge Cup.
Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να υπερασπιστούν  τη νίκη στο τάι μπρέικ που πανηγύρισαν στο πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για να το πετύχουν χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Σε περίπτωση ήττας με 3-2, η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ, ενώ με ήττα 3-0 ή 3-1, ο Ολυμπιακός θα αποκλειστεί.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή για το παιχνίδι με την Λογκρόνιο αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Θυμίζουμε ότι η Λογκρόνιο έχει μόνο μία ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε χθες κόντρα στην γειτόνισσα Χάρο της οποίας επικράτησε με 3-0. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.