1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-12-2017 23:00

Έτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός (photos)

Ολοκληρώθηκε επί γαλλικού εδάφους η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του επαναληπτικού με την Τουρ που θα διεξαχθεί την Τρίτη (19/12) στις 21:00 και θα κρίνει την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup.


Oι Πειραιώτες προπονήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (18/12) στο «Salle Robert Grenon» και είναι έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι με τους Γάλλους. Την Τρίτη ο Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα που εξασφάλισε από τη νίκη με 3-0 σετ στο πρώτο ματς στο Ρέντη. Για να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, χρειάζεται δυο σετ. Εναλλακτικά θα χρειαστούν το χρυσό σετ, όπως έγινε στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην τουρκική Ινεγκόλ


Ο αγώνας θε έχει διπλή σημασία και για τις δύο ομάδες. Οι Γάλλοι ετοιμάζουν... εκρηκτική υποδοχή, λόγω της υπόθεσης με τον Ναθάν Γουνεμπαϊνά, ο οποίος υποστήριξε πως έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Οι ισχυρισμοί του δεν επιβεβαιώθηκαν από τους διαιτητές και τους παρατηρητές και η CEV δεν υιοθέτησε τις ακραίες καταγγελίες των Γάλλων.

Ωστόσο οι φίλοι της Γαλλικής ομάδας θα εκφράσουν με πανό την αντίρρησή τους με της απόφαση της CEV και παράλληλα θα στείλουν μήνυμα κατά του ρατσισμού. Η υπόθεση έχει κινητοποιήσει και την πολιτική ηγεσία της χώρας. Ενδεικτική θα είναι η παρουσία της Υπουργού των σπορ της Γαλλίας Λορά Φλεσέλ, η οποία είναι Ολυμπιονίκης της Ξιφασκίας και κατάγεται από την Γουαδελούπη. Μάλιστα, είναι προγραμματισμένο να προχωρήσει σε ομιλία στις 20:30 ώρα Ελλάδας, μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μην... αποσυντονιστεί από όλα τα παραπάνω και να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Τσάλεντζ Καπ. Ο προπονητής της ομάδας Φερνάντο Μουνιόθ θα έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του. Η αποστολή αποτελείται από τους Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ και Γερούν Ράουβερντικ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.