1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-04-2017 17:41

Κοβάτσεβιτς: «Δε φοβήθηκα σε καμία στιγμή»

Ο προνονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε ότι δεν φοβήθηκε παρά την ήττα από την Κράσνογιαρσκ. Οι δύσκολες στιγμες στον δεύτερο ημιτελικό δεν στάθηκαν ικανές για να στερήσουν την πρόκριση.





«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και περίεργο παιχνίδι. Πέρσι είχαμε σταθεί άτυχοι στο χρυσό σετ κόντρα στη C.S.M. Βουκουρεστίου, φέτος όμως αποδείχθηκε καλύτερο και τυχερό για εμάς. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα κορίτσια μακριά από το άγχος αλλά ήταν δύσκολο. Στο φινάλε τα καταφέραμε και είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό και για το Ελληνικό βόλεϊ αφού με αυτά τα αποτελέσματα δίνουμε πόντους για να έχουμε καλύτερες κληρώσεις στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είχαμε πιθανότητες να χάσουμε όπως πήγε το παιχνίδι. Περιμέναμε ότι θα παίξει πολύ καλύτερα η Κρασνογιάρσκ στην έδρα της, αφού εδώ έχουν πολλές ομάδες πρόβλημα. Ωστόσο δεν φοβήθηκα σε καμία στιγμή, παρότι είχαμε αρκετές δύσκολες στιγμές μέσα στο παιχνίδι. Κάναμε καλό φινάλε και πήραμε αυτό που αξίζαμε παρότι δεν παίξαμε πολύ καλά σήμερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.