1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2015 22:48

MVP και καλύτερος επιθετικός ο Σπυριούνης: «Ηταν αγώνας καριέρας»

Είναι ένα από αστέρια του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ και το απέδειξε με τις εμφανίσεις του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων. O Kυριάκος Σπυριούνης του Μίλωνα αναδείχτηκε πολυτιμότερος (MVP) και καλύτερος επιθετικός στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στο Καρπενήσι.

«Σίγουρα αποτελεί μια δικαίωση, αλλά χάρηκα περισσότερο γιατί με τίμησαν οι προπονητές με την ψήφο τους σε ένα παιχνίδι που ήταν συγκλονιστικό», είπε ο Σπυριούνης και συμπλήρωσε:

«Ήταν το πιο συναρπαστικό παιχνίδι που έχω παίξει στην καριέρα μου κι ευτυχώς ήμασταν εμείς οι νικητές. Η καλή δουλειά που έχουμε κάνει και οι εμπειρίες μας βοήθησαν να ανταπεξέλθουμε στην πίεση και στις πολλές ανατροπές. Αν και προσωπικά κάποιες φορές απογοητεύομαι όταν ξεφεύγει ο αντίπαλος, αυτό που έχουμε καταφέρει στον Μίλωνα είναι να λειτουργούμε πάντα ως ομάδα. Κι αυτό μας βοηθάει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να βρίσκουμε λύσεις, όπως έγινε και στον σημερινό τελικό», είπε και συνέχισε: «Αυτός ο τίτλος είναι μια δικαίωση της δουλειάς που γίνεται στον Μίλωνα εδώ και αρκετά χρόνια»


Οι κορυφαίοι του Final 4
MVP: Κυριάκος Σπυριούνης (ΑΟΝΣ Μίλων)
Καλύτερος Επιθετικός: Κυριάκος Σπυριούνης (ΑΟΝΣ Μίλων)
Καλύτερος μπλοκέρ: Αλέξανδρος Τουρνάκης (ΑΟΝΣ Μίλων)
Καλύτερος Πασαδόρος: Θεοδόσης Ηλίας (Ηρακλής)
Καλύτερο Λίμπερο: Οδυσσέας Τσιράκης (Ηρακλής)
Καλύτερος σέρβερ: Θοδωρής Βουλκίδης (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)

1 σχόλιο

  • Comment Link Γιώργος Χάκας Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 20:10 posted by Γιώργος Χάκας

    Ενα μεγάλο μπράβο σε ολα τα παιδιά του Μίλωνα, αλλά και στον προπονητή-παιδαγωγό Παναγιώτη Γεωργούντζο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.