1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2016 09:32

O Xαραλαμπίδης κοντά στον Παναθηναϊκό!

Ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης τη σεζόν που πέρασε ήταν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς κεντρικούς του Φοίνικα Σύρου και βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα των Κυκλάδων μέχρι τους τελικούς της Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Οι εμφανίσεις του, ειδικά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Η μεταγραφή είναι σε προχωρημένο στάδιο καθώς και ο αθλητής ενημέρωσε σχετικά τη διοίκηση του Φοίνικα.

Ο 25χρονος κεντρικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή με τον οποίο κατέκτησε τίτλους σε όλες τις βαθμίδες (παίδων, εφήβων και ανδρών) και είναι από τους εκλεκτούς που έχουν αγωνιστεί στους τρεις «μεγάλους» της Θεσσαλονίκης (Ηρακλή, Άρη, ΠΑΟΚ).

Μετά το πέρασμα του από τη Νίκη Αιγινίου και τον Φοίνικα θα δοκιμάσει την τύχη του στο τριφύλλι. Έχει γεννηθεί 3 Ιουνίου 1991, έχει ύψος 2μ. και φοράει συνήθως τη φανέλα με το Νο3.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΘΥΡΑ 13 ΠΑΤΡΑ Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 10:59 posted by ΘΥΡΑ 13 ΠΑΤΡΑ

    Στον προθάλαμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και το βασικό λίμπερο της Ε.Α.Π. Γιώργος ΣΥΡΡΟΣ μετά από εξακριβωμένες πληροφορίες.
    Μετά από μια πετυχημένη πορεία στην Α2 βρίσκετε σε προχωρημένη συζήτηση και σε λίγες μέρες θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις, με το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να παραχωρεί δύο ταλαντούχους αθλητές του στην Πατρινή ομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.