1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-07-2014 20:06

Πρωτοψάλτης: «Ήρθε η ώρα της επιτυχίας»

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης ήταν από τους πρωταγωνιστές της πρόκρισης για την Εθνική Ανδρών. Ο ίδιος, κατά την άφιξη της ομάδας στην Ελλάδα τόνισε:

 

 


«Δεν ξέρω αν ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, αφού παρά την ήττα με 3-2 στις λεπτομέρειες ξέραμε ότι ήμαστε κοντά. Παίξαμε πολύ καλά, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με 3-0 αν δεν κάναμε κάποια λάθη, όμως το σημαντικό είναι ότι κρατηθήκαμε, δεν κάναμε μια κοιλιά στην απόδοση μας όπως συνηθίζαμε να κάνουμε στο παρελθόν και πήραμε την πρόκριση»

-Ο παράγοντας θέληση ήταν αυτός που μας οδήγησε στην πρόκριση;
«Σίγουρα ήταν ένας σημαντικός παράγοντας η θέληση όλων μας. Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχεις με την Εθνική στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ κι ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση το να αγωνιστείς στο World League”.

-Θεωρείς ότι έχετε βελτιωθεί σ’ αυτό το πέρασμα των τελευταίων δύο ετών κι αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο;
«Σίγουρα αλλάζουν προς το καλύτερο… Είναι διαφορετικό να παίζεις μετά από δέκα ημέρες προπόνησης κι άλλο μετά από δύο μήνες. Πάντως αυτή η γενιά, αυτή η ομάδα βρίσκει σιγά, σιγά το ρυθμό της τη χημεία της και μετά από αρκετά χαστούκια που έχουμε δεχθεί, ήρθε η ώρα μιας επιτυχίας».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.