1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-07-2014 19:40

Τακουρίδης: «Φαινόταν στα μάτια μας»

Ο Γιάννης Τακουρίδης με το μπλοκ που έκανε στο 23-22 του 4ου σετ έφερε την Εθνική μας ένα βήμα πριν τον τελικό. Ο ίδιος τόνισε κατά την επιστροφή της Εθνικής από την Σλοβενία.


«Πήραμε μια πρόκριση με ανατροπή γιατί δεν το βάλαμε κάτω… Παρόλο που υπάρχει πολύ μεγάλη κούραση, το συζητήσαμε και είπαμε να τα αφήσουμε όλα στην άκρη και να τα δώσουμε όλα για να δικαιώσουμε τον κόπο που έχουμε κάνει εδώ και δύο μήνες. Κι αυτό νομίζω ότι κάναμε. Μπήκαμε και παίξαμε ένα παιχνίδι που φαινόταν στα μάτια μας ότι ή εμείς θα κερδίζαμε ή… εμείς!

-Αυτό που μέτρησε τελικά ήταν η αυτοπεποίθηση που είχατε πριν το ματς;
«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό ήταν το κλειδί. Η μεγάλη θέληση που δείξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπου λιγότερο μετρούσε η τακτική και περισσότερο το πάθος»

-Σας αρέσουν τελικά τα δύσκολα;
«Απ’ ότι φαίνεται μας ταιριάζει σαν ομάδα… Μακάρι να συνεχιστεί κι έτσι. Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι επειδή φτάσαμε στον τελικό κι εκεί θα καταβάλλουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια».

-Το Μαυροβούνιο είναι μια ομάδα που την ξέρουμε και μας ξέρει πολύ καλά…
«Θα είναι τελείως διαφορετικά ματς από τα αντίστοιχα του ομίλου. Είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά θα πρέπει να μπούμε γρήγορα σ’ αυτή τη διαδικασία και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα ο τίτλος»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.