1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2023 23:40

Οι απονομές και οι βραβεύσεις του εκπληκτικού Thessaloniki Grand Slam

Με το κόσμο να έχει πλημμυρίσει τις κερκίδες και περιμετρικά των εγκαταστάσεων του Thessaloniki Grand Slam στην πλατεία Αριστοτέλους πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και οι βραβεύσεις του πρώτου τουρνουά Masters και του τουρνουά Juniors.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα δύο γήπεδα στην κεντρική πλατεία της πόλης έκαναν την διαφορά και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του τετραημέρου ο κόσμος αγκάλιασε και πάλι την διοργάνωση και απόλαυσαν μπιτς βόλεϊ υψηλού επιπέδου όσοι βρέθηκαν στη πλατεία Αριστοτέλους αλλά και όλοι όσοι παρακολούθουσαν τους αγώνες μέσω της ΕΡΤ-3 αλλά και διαδικτυακά.

Αναλυτικά οι απονομές:

Τα χρυσά μετάλλια στους Στέλιο Τζιουμάκα και Αντιόλ Κόλα έδωσαν ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Ζεϊμπέκης. Τα κύπελλα στους νικητές έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Τα ασημένια μετάλλια στους Ιάσονα Κανέλλο, Γιώργο Τερζόγλου έδωσαμ το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Δήμητρα Χαριτίδου και ο εκπρόσωπος της Α.Ε.Ν. Αγ. Τριάδος Κώστας Τσιλιγκός.

Τα χρυσά μετάλλια στην Διονυσία Μάτιου και στην Λίζα Τριανταφυλλίδη έδωσαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Α' αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Κώστας Χαριτωνίδης. Τα κύπελλα στις νικήτριες έδωσε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

Τα ασημένια μετάλλια στις Δήμητρα Καραγκούνη, Χρυσάνθη Χριστοδούλου έδωσαν η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο πρόεδρος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Νίκος Δατσέρης.

Τα χρυσά μετάλλια στους νικητές του Thessaloniki Juniors Open Κωνσταντίνο Βένιο και Ιπποκράτη Χρηστάκο έδωσαν ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Τα ασημένια μετάλλια στους φιναλίστ του Thessaloniki Juniors Open Άρη και Ιάσονα Γαλιάκη έδβσαν το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Δήμητρα Χαριτίδου και η εκπρόσωπος της Bona Vita Ελένη Καραπτσιά.

Τα χρυσά μετάλλια στις νικήτριες του Thessaloniki Juniors Open Ελένη Αλεξόγλου και Μυρτώ Πασχαλάκη έδωσαν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Ζεϊμπέκης και η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Τα ασημένια μετάλλια στις φιναλίστ του Thessaloniki Juniors Open Κυριακή Κουκουδίτσκα, Κατερίνα Λιόφτη έδωσαν ο πρόεδρος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Νίκος Δατσέρης και ο υπεύθυνος του μπιτς βόλεϊ της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Γιώργος Γεωργιάδης.

Απονομές πλακετών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα για την άριστη συνδιοργάνωση του Thessaloniki Grand Slam. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στον αντιδήμαρχο αθλητισμού δήμου Θεσσαλονίκης Νίκο Ζεϊμπέκη για την άριστη συνδιοργάνωση του Thessaloniki Grand Slam. Την απονομή έκανε ο Α' αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Κώστας Χαριτωνίδης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου για την άριστη υποστήριξη του Thessaloniki Grand Slam. Την απονομή στην Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας έκανε ο πρόεδρος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Νίκος Δατσέρης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στην Α.Ε.Ν. Αγ. Τριάδος για την άριστη συνδιοργάνωση του Thessaloniki Grand Slam. Την απονομή στον εκπρόσωπο της Α.Ε.Ν. Κώστα Τσιλιγκό έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Δήμητρα Χαριτίδου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και η οργανωτική επιτροπή του Thessaloniki Grand Slam τίμησε τον ιδιοκτήτη του φωτογραφικού πρακτορείου Megapress Παύλο Μακρίδη για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό. Την απονομή της πλακέτας έκανε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.