1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2023 21:47

Thessaloniki Grand Slam: Αντιόλ Κόλα και Στέλιος Τζιουμάκας κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην πλατεία Αριστοτέλους

Οι Αντιόλ Κόλα/Στέλιος Τζιουμάκας επικράτησαν με 2-0 (21-19, 21-19) των Ιάσωνα Κανέλλου/Γιώργου Τερζόγλου στον τελικό του Thessaloniki Grand Slam και κατέκτησαν τον τίτλο στο πρώτο τουρνουά masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Οι δύο ομάδες, διεκδικούσαν τον πρώτο τους τίτλο, καθώς όπως και στις γυναίκες είναι ζευγάρια που προέκυψαν τη φετινή σεζόν, με τους Κόλα/Τζιουμάκα να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι στα τελειώματα των δύο σετ (και κάνοντας και μια σημαντική ανατροπή στο πρώτο σετ).

Στο πρώτο σετ έγινε μεγάλη μάχη με τη μέγιστη διαφορά που πήρε μια ομάδα να είναι οι δύο πόντοι.

Κι οι Κόλα/Τζιουμάκας ήταν αυτήν που στην τελική ευθεία του σετ είχαν το πάνω χέρι με την επίθεση του τελευταίου να διαμορφώνει το 21-19.

Στο δεύτερο σετ οι Κανέλλος/Τερζόγλου Γ. ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 8-3, αλλά τα σερβίς του Τζιουμάκα μάζεψαν τη διαφορά (10-7) και στο 11-9 με τρεις επιθέσεις του Κόλα προηγήθηκαν για πρώτη φορά με 11-12. 

Μάλιστα λίγο αργότερα έφτασαν στο +3 (13-16), χωρίς όμως να κρατήσουν τη διαφορά καθώς με επιμέρους σκορ 4-1 οι Κανέλλος/Τερζόγλου έκαναν το 16-17.

Οι εναλλαγές στο σκορ συνεχίστηκαν με τον Κόλα να διαμορφώνει το 18-19 και μπλοκ του Τζιουμάκα έφερε το πρώτο ματς μπολ (18-20).

Ο Τερζόγλου έσβησε το πρώτο, όμως στην επόμενη φάση ο Αντιόλ Κόλα τελείωσε την επίθεση και χάρισε στην ομάδα του τον τίτλο στο 1ο masters της φετινής σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.