1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2020 18:57

Έκτακτα μέτρα για το Πάσχα με μπλόκα παντού, 300 ευρώ πλέον το πρόστιμο

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε νέα αυστηρά μέτρα ενόψει της Περιόδου του Πάσχα. Όπως σημείωσε, η ΕΛΑΣ από τις 18:00 έχει στήσει σημεία ελέγχου σε εθνικές οδούς και παραδρόμους, μεταξύ άλλων, και θα διεξάγει εντατικούς ελέγχους όλο το 24ωρο.

 Οι δηλώσεις Χαρδαλιά

"Εδώ και λίγα λεπτά από τις 6, στα διόδια σε όλη την επικράτεια, σε όλες τις εθνικές οδούς, η ΕΛΑΣ εγκαθιστά σημεία ελέγχου των μετακινήσεων σε 24ωρη βάση. Αντίστοιχα το λιμενικό σώμα σε ελέγχους σε πορθμιακούς σταθμους. Κατά τα άλλα θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων. Οι έλεγχοι θα ισχύσουν μέχρι τις 27 Απριλίου. -

Από σήμερα το βράδυ, αν κριθεί ότι η προσπάθεια μετακίνησης γίνεται για λόγους αναψυχής θα διπλασιάζεται το πρόστιμο στα 300 ευρώ, θα αφαιρούνται οι πινακίδες και το όχημα θα επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε. Αναστέλλεται η προς και μεταξύ των νησιών συγκοινωνία, με εξαίρεση όσους είναι μόνιμοι κάτοικοι και τις συνδέσεις μικρών νησιών με μεγαλύτερα.¨"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.