1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-07-2014 14:02

Τελικός για Δηλαβέρη, Τέζα

Μπορεί να δυσκολεύθηκαν και να ίδρωσαν αρκετά, ωστόσο οι Δηλαβέρη/Τέζα επικράτησαν με 2-1 επί τις Βλάχου/Κοτέογλου και πέρασαν στον μεγάλο τελικό του 3ου masters του Πανελληνίου σιρκουί που ολοκληρώνεται το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club.


Στον ημιτελικό κόντρα στις Βλάχου/Κοτέογλου μίλησε η εμπειρία και το πάθος που έβγαλαν η Αθηνά και η Αρετή στα καθοριστικά σημεία του αγώνα και με το 2-1 κέρδισαν με το σπαθί τους την πρόκρισή τους στον απογευματινό τελικό.

Κάτι που είχαν πετύχει και την περσινή χρονιά στο ίδιο γήπεδο, αλλά σε επίπεδο Open, με την Αθηνά Δηλαβέρη να τονίζει: «Μάλλον έχουμε επανάληψη του περσινού τελικού. Είναι δικαίωση των κόπων μας αυτή η πρόκρισή μας στο τελικό. Είναι ο πρώτος μας τελικός τη φετινή χρονιά σε Masters. Τα αντίπαλα κορίτσια ήταν πολύ καλά και μας πίεσαν αρκετά. Στο τέλος όμως με υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι μας πήραμε τη νίκη που θέλαμε».

Μπορεί η ήττα στις λεπτομέρειες να αφήνει πικρή γεύση στις Βλάχου/Κοτέογλου, ωστόσο η Βάσω Βλάχου υπογράμμισε «Ήταν η πρώτη φορά που φθάνουμε στα ημιτελικά ενός τουρνουά. Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε τελικό καθώς βρεθήκαμε μακριά από αυτό μόλις για δύο πόντους. Είναι σημαντική η θέση που κατακτήσαμε και αγγίξαμε τον τελικό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας τον Ηλία Ζωλασταθιάδη που γιορτάζει σήμερα αλλά είναι στο Μεξικό, καθώς και στον Γιάννη Χαριτωνίδη.

Επίσης θέλω να πω ευχαριστώ στους γονείς των κοριτσιών Κουρτίδου/Κλέπκου και ιδίως στον πατέρα της Κουρτίδου… Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και τον χορηγό μας Hell Energy Drink καθώς χωρίς την βοήθειά τους δεν θα ήμασταν εδώ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.