1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-07-2014 14:15

Κότσι, Ζούπα για... χρυσό

Μόνο 37 λεπτά χρειάστηκαν οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης προκειμένου να «τσεκάρουν» το εισιτήριο τους προς τον τελικό του masters της Βάρης και με το 2-0 επί Αλεξιάδη/Καββαδά απέδειξαν το γιατί αποτελούν το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης.


Με συνοπτικές διαδικασίες επικράτησαν στον ημιτελικό οι Κοτσιλιάνος και Ζουπάνης καθώς οι Αλεξιάδης/Καββαδάς δεν μπόρεσαν να κοντράρουν όπως το Σάββατο το δίδυμο της Εθνικής μας ομάδας.

Παίζοντας πολύ καλά, χωρίς λάθη και με δύναμη στο φιλέ οι Κοτσιλιάνος /Ζουπάνης πήραν την πρόκριση και προετοιμάζονται για τον τελικό όπου θα αναμετρηθούν με τους Κωστακόπουλο/Μονιάκη.

Ο Νίκος Ζουπάνης τόνισε «Παίξαμε καλά συνεχίζοντας τις καλές μας εμφανίσεις στο τουρνουά. Πλέον έμεινε ένα παιχνίδι και θέλουμε να ολοκληρώσουμε την πρώτη μας συμμετοχή σε τουρνουά του Πανελληνίου σιρκουί με την κατάκτηση της πρώτης θέσης»
 

Από την άλλη ο Στράτος Καββαδάς κάνοντας τον απολογισμό της ομάδας του στο τουρνουά δήλωσε «Το τουρνουά στην Βάρη ήταν το δυσκολότερα τουρνουά μέχρι τώρα και ήμαστε ικανοποιημένοι που φθάσαμε μέχρι τα ημιτελικά. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα τουρνουά που θα συμμετάσχουμε και να βρισκόμαστε όσο ψηλότερα μπορούμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.