1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2014 16:01

ΠΑΟ: «Χωρίζουμε με Καλμαζίδη αλλά παραμένουμε φίλοι»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ανέλαβε τον Παναθηναϊκό στις 10 Δεκεμβρίου 2013 και στις 22 Μαΐου 2014 ανακοινώθηκε η αποχώρηση του αφού προηγουμένως πέτυχε το στόχο της παραμονής αλλά ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις για την παραμονή του μετά την απόφαση της διοίκησης του Ερασιτέχνη να κρατήσει σε «μνημονιακό» καθεστώς τον σχεδιασμό και της σεζόν 2014-15 ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί και στις εκκρεμότητες από το παρελθόν. Είναι πλέον θέμα ωρών η ανακοίνωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ και του Γιάννη Καλμαζίδη. Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί τον Καλμαζίδη:

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί τον προπονητή κ. Γιάννη Καλμαζίδη για την προσφορά του στο Σύλλογο. Ανέλαβε την ομάδα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή και συνέβαλε αποφασιστικά στην αγωνιστική της μεταμόρφωση.

Η συνεργασία μας δεν μπορεί να συνεχιστεί για τη σεζόν 2014-15, για λόγους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους της επιθυμίας και των δύο πλευρών. Οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά παραμένουμε φίλοι.

Κατανοούμε και σεβόμαστε απόλυτα το γεγονός ότι δεν μπορούσε και φέτος να μείνει μακριά από τη γυναίκα και τα παιδιά του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του και βέβαια προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να είναι βέβαιοι ότι θα βρούμε τις καλύτερες λύσεις και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια βήμα-βήμα ώστε η ομάδα να φτάσει ξανά εκεί που της αξίζει», καταλήγει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.