1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2014 11:47

«Κάποτε θα αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά στο κοινό μας»

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να μην δηλώσει συμμετοχή στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Διοργάνωση ( Champions League ) για λόγους για τους οποίους είναι ο μόνος που δεν ευθύνεται.

Δυστυχώς, η υπερπροσπάθεια της κατάστασης της 2ης θέσης και η έξοδος στο Champions League δεν μπορεί να επιβραβευθεί λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Αλεξανδρούπολης.

Ωστόσο, δεν θα στερήσουμε από τους φιλάθλους μας τη χαρά να παρακολουθήσουν για ακόμη μια χρονιά τον Εθνικό μας να αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά Σαλόνια, αφού δηλώσαμε συμμετοχή στη διοργάνωση του Challenge Cup της νέας περιόδου.

Θεωρούμε ότι ο Εθνικός έχει πράξει το χρέος του και απέδειξε ότι δίκαια είναι η 2η ομάδα στην Ελλάδα, όμως εξωγενείς παράγοντες, όπως η έλλειψη ενός σύγχρονου γηπέδου ευρωπαϊκών προδιαγραφών, είναι αυτοί που στερούν αυτή τη στιγμή την πραγματοποίηση του ονείρου.

Εμείς θα θέλαμε να αγωνιζόμαστε και να πετυχαίνουμε διακρίσεις, ευελπιστώντας κάποτε να αγωνιστούμε στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Διοργάνωση μέσα στην πόλη μας και μπροστά στο κοινό μας!

4 σχόλια

  • Comment Link Θοδωρος Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 07:11 posted by Θοδωρος

    Ο Εθνικός, κατά την άποψη μου, αποφάσισε σωστά. Οι λόγοι είναι προφανείς
    1. Το κόστος συμμετοχής στο champions league είναι τεράστιο.
    2. Η ομάδα που θα παρουσιασθεί την περίοδο 2014-2015 δεν θα έχει καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε φέτος. Δεν λέω ότι θα είναι χειρότερη. Όμως όταν δεν γνωρίζεις την δυναμικότητα της ομάδας σου είναι λογικό να υπάρχει επιφυλακτικότητα.
    3. Το κλειστό της Αλεξ/πολης δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα του champions league, παρά τις σημαντικές βελτιώσεις που έγιναν φέτος. Η Ορεστιάδα μπορεί να διαθέτει ένα καταπληκτικό κλειστό γυμναστήριο, όμως δεν νομίζω ότι είναι καλή λύση να το χρησιμοποιήσει ο Εθνικός σαν έδρα. Από πολλές απόψεις.

  • Comment Link Περαστικός Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 19:50 posted by Περαστικός

    Την ξαναδιαβάζω την ανακοίνωση και συνεχίζω να καταλαβαίνω ότι δεν συμμετέχει CL λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Αλεξανδρούπολης. Λέει κάτι άλλο; Πραγματικά δεν βρίσκω κάτι άλλο. Την έχω διαβάσει 2-3 φορές μάλιστα εντωπίζω και το λάθος που έχει με τη λέξη κατάσταση αντί για κατάκτηση.

    Αν δεν καταλαβαίνουμε εμείς κάτι εξήγησε μας για να καταλάβουμε.

    Υ.Γ. Αυτή την επίθεση για την ανωνυμία και ότι με έχουν καταλάβει όλοι ειλικρινά δεν το κατάλαβα! Φίλε είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που γράφω σχόλιο στο volleynews!! Το πρώτο ήταν για βόλεϊ γυναικών παλαιότερα! Εκτός κι αν σκαρφίστηκε κι άλλος ίδια λέξη για όνομα!

  • Comment Link Nikpap Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 18:08 posted by Nikpap

    Περαστικέ, μάλλον στην πραγματικότητα είσαι περαστικός. Αυτά που γράφεις δείχνουν ποιός είσαι. Φτάνει πια η ανωνυμία, είσαι επώνυμος, σε έχουν καταλάβει όλοι κι εσύ μόνο ρίχνεις μελάνι. Διάβασε αυτά που έχει δηλώσει ο επίσημος Εθνικός και θα βρεις απαντήσεις σε αυτά που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ....

  • Comment Link Περαστικός Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 14:57 posted by Περαστικός

    Το γήπεδο της Ορεστιάδας απέχει 1 ώρα από την Αλεξανδρούπολη και είναι ίσως το πιο σύγχρονο στην Ελλάδα...

    Μου φαίνεται πολύ περίεργο μια ομάδα να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο CL και να είναι πρόβλημα μόνο το γήπεδο...

    Κατά καιρούς πάντως έχουμε δει ομάδες να μην δηλώνουν συμμετοχή στις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις γιατί δεν μπορούν να σταθούν οικονομικά και αγωνιστικά, κάτι που είναι απολύτως λογικό...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.