1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-09-2015 22:57

Στην Τουρκία για τουρνουά οι γυναίκες του Ηρακλή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο Τσανάκαλε της Τουρκίας θα βρεθεί από τις 17 ως τις 20 Σεπτεμβρίου η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή, προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά. 
Αντίπαλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα είναι η τούρκικη Τσανάκαλε, η Ίντερ Λευκορωσίας και η Ντιναμό Βουκουρεστίου. 
Διαβάστηκε 3121 φορές

Σχετικά άρθρα

4 σχόλια

  • Comment Link ΦΡΙΞΟΣ Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 09:03 posted by ΦΡΙΞΟΣ

    Κρίμα για τη πασαδόρο τους που δεν αξιοποίησε προτάσεις που είχε για Α1 Μπορεί να παιξει άνετα πιο ψηλά.Τώρα θα παλεύει για να σωθεί ο Ηρακλής.Όσο για τα διεθνή τουρνουά ουδέν σχόλιο

  • Comment Link Χ.Ω. Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 18:30 posted by Χ.Ω.

    ποιον Μπερμπέρογλου ρε παιδιά. Αυτόν τον γκουρού που διάλυσε τα πάντα και θεωρούσε τον Ηρακλή μόνο δικό του και έκανε δημόσιες σχέσεις στα τμήματα υποδομής; Αυτόν που συνήργησε να φύγει η διοίκηση του Κολύμπατζη πουλώντας στην αρχή παραμύθι ότι τον στηρίζει στην προσπάθεια του ΑΣ Ηρακλή και στη συνέχεια τα βρήκε με τους άσχετους της Πανελλήνιας Λέσχης που διάλυσαν την ομάδα; Ξεχνάτε ποιοι και πώς έριξαν την ομάδα στην Α2;Μετά τον καθάρισαν βέβαια οι πονηροί του Κατσανείου αλλά αυτή είναι η τύχη αυτών που συμπεριφέρονται έτσι σε όσους τους εμπιστεύθηκαν. Τι γνώμη έχει αλήθεια ο Βαγγέλας για τους τύπους που κάνουν κουμάντο σήμερα στο διαλυμένο σύλλογο; Τι γνώμη έχουν άραγε αυτοί οι τυπάρες μαζί και ο καρατυπάρας του κυλικείου για το Βαγγέλα; Μαγκες αν μιλήσουν οι μεν για τον δε και αντίστροφα θα γελάσουν και οι πέτρες και όλοι μαζί καταστρέψαν τον Ηρακλή κάνοντας ανθρώπους με οικονομικες και διοικητικές δυνατότητες να φύγουν και να ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους. Αυτόν τον Ηρακλή είτε υποδομές είτε Πετοσφαίριση 2015 όπως τον κατάντησαν να τον χαίρονται αυτοί και οι λίγοι φίλοι τους γιατί οι πραγματικοί ηρακληδείς τους έχουν γραμμένους κανονικά εκεί όπου δεν πιάνει μελάνι. Από τον γκουρού γλυτώσαμε από αυτούς τους τυπάρες να δούμε πότε μήπως και αναστηθεί ο σύλλογος.

  • Comment Link ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 10:56 posted by ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ

    Οσοι ξέρουν από Α2, γελάνε με αυτά τα... ενθουσιώδη που διαβάζουν για τον Ηρακλή. Στον όμιλο που κληρώθηκε, πάει φουλ για τοπικό. Είναι απορίας άξιον τι πήγε να κάνει (και κυρίως αν περιμένει να πληρωθεί αυτά που συμφώνησε) η πράγματι πολύ καλή πασαδόρος που πήραν από τον Λαγκαδά.
    Η διαφορά από τους άνδρες που πήγαν "τρένο" στην Α2 ήταν ότι είχαν μείνει κάποια παιδιά από τις υποδομές. Στα κορίτσια απλά δεν υπάρχουν υποδομές και όσοι βλέπουν τα τελευταία χρόνια τις ομάδες νεανίδων και κορασίδων, μελαγχολούν... Μόλις έφυγε ο Μπερμπέρογλου και σταμάτησαν οι μεταγραφές, στα τμήματα υποδομής παίζει όποια περνάει έξω από το Κατσάνειο.

  • Comment Link ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 06:19 posted by ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ

    Τρέεεεεεεεεενο φέτος η ομάδα στην Α2 μην ξεχνιόμαστε. Όλοι αυτοί οι τύποι και μαζί τους ο καφετζής Νο 2 του Κατσανείου ρίχνουν τις ομάδες στην Α2 και μετά το παίζουν τρένα και στο τέλος πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 βεβαίως. Άντε με το καλό να ανέβει η ομάδα και να πάτε σαν τους άλλους απίθανους του ανδρικού να το πανηγυρίσετε μπροστά στα κολλητάρια σας στην θύρα 10. Και για να μην ξεχνάνε οι ηρακληδείς η γυναικεία ομάδα υποβιβάστηκε όπως και η ανδρική αλλά με το απίστευτο ρεκόρ των 20 στα 20 ηττών και με μόλις 5 κατακτημένα σετ σε 20 αγώνες. Αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον τατουαζάτο καφετζή και τα κολλητάρια του. Τα διεθνή τουρνουά σαν μάραναν, απίθανοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.