1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2016 20:46

Kαραμπέτσος προς Στουραϊτη "Η πρόταση σας είναι προσχηματική"

Με αφορμή την αιχμηρή τοποθέτηση του Γιάννη Στουραϊτη, στη δημόσια συζήτηση περί οικουμενικού σχήματος, ενόψει των επαναληπτικών εκλογών, ο Γιώργος Καραμπέτσος έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Με αφορμή την πρόταση  του Γιάννη Στουραϊτη για συνεργασία των "τεσσάρων", θα ήμουν πρόθυμος να την αποδεχθώ αν δεν συνέβαιναν τα παρακάτω:

Πριν από μερικές ημέρες, με πρωτοβουλία του Κωστή Ψαρουδάκη, υπήρξε προσέγγιση με τον Γιώργο Διονά της άλλης παράταξης (που συνδιοικούσαν επί έξι χρόνια), για κοινό ψηφοδέλτιο εναντίον μου.

Ευτυχώς ο Γιώργος Μελισσουργός επέμενε σε ενωτικό ψηφοδέλτιο και χάλασε την συμφωνία, που θα έστρεφε τα τρία ψηφοδέλτια εναντίον μου, σε μια διχαστική κίνηση.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Στουραϊτης δήλωσε ευθαρσώς ότι η παράταξη του θα κατέβει αυτόνομη...Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι, ενώθηκαν οι διασπασμένοι, που κατά τη διάρκεια των εκλογών εκτόξευαν απίστευτες καταγγελίες εκατέρωθεν. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν.

Γι αυτό φίλε Γιάννη, λυπάμαι που δεν μπορώ να αποδεχτώ την προσχηματική πρόταση σας".

3 σχόλια

  • Comment Link volleyroad Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 16:17 posted by volleyroad

    παίδες τον καραμπε τον τρέμουνε όλοι.
    ξερετε γιατί; γιατί είναι άτομο της πιάτσας και ξέρει πώς λητουργούσανε όλα αυτά τα χρόνια. και να δήτε ότι έχει πολύ απλυτο να βγαλη στη φόρα.
    τα σωματεία δεν πρέπι να μασανε.Καραμπέτσος για αλλαγή. να κριθεί κι αυτός στο κατω-κάτω.

  • Comment Link παλιός Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 11:13 posted by παλιός

    Ο κύριος Καραμπέτσος γνώριζε τις κινήσεις των άλλων παρατάξεων πριν βγει στην TV και πριν κάνει τη δήλωση για ενωτικό ψηφοδέλτιο. Άρα; Αν θες να κάνεις ενωτικό ψηφοδέλτιο λες: Προτείνω ψηφοδέλτιο με π.χ. 3 άτομα από την παράταξη Στουραϊτη, 4 άτομα από την παράταξη Μαυρομάτη, 5 άτομα από την παράταξη Μελισσουργού και 9 δικούς μου (τυχαίοι οι αριθμοί). Αυτή θα ήταν ΠΡΟΤΑΣΗ και επί αυτής της πρότασης θα υπήρχαν αντιπροτάσεις, αρνήσεις,απορρίψεις, καταγγελίες,αποδοχή, οτιδήποτε... Και επίσης, όταν καλείς σε ενωτικό ψηφοδέλτιο (ή όχι;) δεν κάνεις παράλληλα προτάσεις σε "ευάλωτα" άτομα των άλλων παρατάξεων.

  • Comment Link xaxaxa Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 19:17 posted by xaxaxa

    Και οι πλάκα είναι οτι υποστιριζουν πως τους έβαλε ο Συριζα.
    Πόσο γλικιά είναι η καρέκλα για τον Ψαρουδάκη, τον Διονά και τα άλλα παιδιά;

    Καλά αυτολι δεν σκιλοβριζόταν τις πρώτες εκλογές;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.