1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-12-2016 18:56

Γκούζντα και Μαρούλης μας βάζουν στο κλίμα του ντέρμπι (video)

Τρεις ημέρες πριν από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό δύο αθλητές των «αιωνίων» αντιπάλων βρέθηκαν μπροστά στην κάμερα της Volley League.
Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Κόνραντ Γκούζντα και ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Θάνος Μαρούλης φορώντας τις φόρμες των συλλόγων τους κάθισαν δίπλα δίπλα, μίλησαν για το ντέρμπι, για τους στόχους των ομάδων τους, για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους αλλά και για το τι μπορεί να περιμένουν οι οπαδοί τους. Απολαύστε τη συνέντευξη που έδωσαν στον Κώστα Ασημακόπουλο.

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Κόνραντ Γκούζντα είπε: «Πάμε να πάρουμε το παιχνίδι, να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε και να μη δώσουμε ελπίδες στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα κανονικό παιχνίδι στο οποίο πάμε να πάρουμε ξανά τη νίκη για να συνεχίσουμε αήττητοι μέχρι το τέλος.

Χθες ο Παναθηναϊκός μας έδειξε ότι είναι μια δυναμική ομάδα, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανέτοιμος για αυτό τον αγώνα και ο Παναθηναϊκός πήρε το διπλό με την αξία του.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός σε επίθεση και μπλοκ. Είμαστε ψηλή ομάδα, πολύ επιθετική και στο κομμάτι του μπλοκ. Θέλουμε δουλειά στην υποδοχή και στην άμυνα.

Θέλω να πω στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να απολαύσει ένα ντέρμπι με δύο ομάδες υψηλού επιπέδου»

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Θάνος Μαρούλης δήλωσε: «Ελπίζουμε να ενεργοποιήσουμε τα όπλα μας και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού. Πάνω από όλα όμως πρέπει να εμφανίσουμε στο γήπεδο τα καλά στοιχεία που έχουμε σαν ομάδα.  

Είμαστε ψηλότερη ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και έχουμε μια δυναμική στο μπλοκ, αλλά με πολύ καλό σέρβις. Όταν το σέρβις μας έχει τη διάρκεια που πρέπει μπορούμε και «τρέχουμε» το φιλέ λίγο καλύτερα. Προσθέτουμε τα στοιχεία που έχουν οι ομάδες του Ανδρεόπουλου, που είναι πολύ καλή άμυνα, μαχητικότητα και πολλές φορές «κλέβουμε» πόντους με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Θέλουμε δουλειά στην υποδοχή γιατί η ομάδα δουλεύει μαζί λίγο καιρό και ακόμα υπάρχουν κάποια νεκρά σημεία στον αγώνα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.