1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2024 13:25

O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Καλμαζίδη

Το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Καλμαζίδη και τον Κυριάκο Καμπερίδη ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός λίγα 24ωρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου γυναικών. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έψαχνε νέο προπονητή μετά τις ήττες από την Ναντ, αλλά δεν καρποφόρησαν οι επαφές με Γιάννη Νικολάκη, έναν Σέρβο και έναν Ιταλό.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας του με τον κόουτς Γιάννη Καλμαζίδη και τον βοηθό προπονητή Κυριάκο Καμπερίδη.Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Άλλωστε δεν λησμονείται το γεγονός ότι ο Καλμαζίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ και στο παρελθόν τόσο ο ίδιος όσο και ο Καμπερίδης είχαν προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας ο Δημήτρης Μαρκάκης»

Ο Μαρκάκης δούλεψε με επιτυχία πολλά χρόνια στα εφηβικά του Παναθηναϊκού και κατέκτησε πανελλήνιους τίτλους, ενώ υπήρξε βοηθός του Αμποντάνζα στην εθνική γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.