1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2024 02:26

Άθλος Oρεστιάδας - Α.Ο.Π. Κηφισιά (10/3, 17:30): Τα ρέστα τους για την 5η θέση

Η Κηφισιά έχει πλεονέκτημα 3 βαθμών σε σχέση με τον Άθλο και τον Πήγασο καθώς μετέφεραν τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

 

Ο Άθλος θέλει με νίκη να ισοβαθμήσει με την Κηφισιά και να φέρει τη σειρά στα ίσια. Αντίθετα η Κηφισιά με νίκη θα μπορέσει να διατηρήσει το πλεονέκτημα που έχει και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέση που είναι και το μεγάλο ζητούμενο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ. ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΣΕΤ
1. A.O.Π.Κηφισιάς 16  
2. Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας 13  
3. Α.Σ. Πήγασος Πολίχνης 13  




Για τον Ρουμάνο προπονητή του Άθλου Κριστιάν Τσιτιγκόι η 3η φετινή και 5η συνολικά μονομαχία με την Κηφισιά, έχει βαρύνουσα σημασία: «Φτάσαμε στα τελευταία 100μ του πρωταθλήματος, όπου είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος. Έπειτα από καλές και κακές εμφανίσεις φτάσαμε εδώ που είμαστε και πλέον έχουμε καλές ευκαιρίες για να διεκδικήσουμε την 5η ή 6η θέση, που οδηγεί του χρόνου στην Ευρώπη, ένα μεγάλο βήμα για την ομάδα. Ο Άθλος αγωνίζεται, δείχνει “χαρακτήρα” και ελπίζω πως στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας. Μπροστά μας έχουμε 4 ματς, 4 «τελικούς», πρέπει να το «πιστέψουμε» και ελπίζω πως ο κόσμος της Ορεστιάδας θα είναι δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας την ομάδα με κάθε τρόπο. Θα πρέπει να έχει υπομονή μέχρι τέλους, καθώς – όπως έχω πει – μετά τις τελευταίες προσθήκες που έγιναν, η ομάδα «χτίζεται» διαρκώς μέσα από σκληρή καθημερινή προπόνηση. Ελάτε στο γήπεδο, μείνετε δίπλα μας να κερδίσουμε τα παιχνίδια και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμη ιστορική επιτυχία του συλλόγου».


Ο λίμπερο Σωτήρης Συναδινός που σήμερα (9/3) έκλεισε τα 24 χρόνια του είπε: «Αρχίζουμε τη μάχη των πλέι οφ από την 6η θέση και με αντίπαλο την Κηφισιά. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δυνατά και θα έχουν φοβερή ένταση, αφού και οι 3 ομάδες κυνηγάμε την 5η θέση. Το ποιος θα καταφέρει τελικά να φτάσει στο στόχο του, ώστε του χρόνου να είναι στα «σαλόνια» της Ευρώπης, θα το δείξουν μόνο τα αποτελέσματα.

Για μας είναι πολύ καλό, ότι αρχίζουμε τα πλέι οφ στην έδρα μας, γιατί είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα, με ένα ταξίδι στην Αθήνα και έπειτα από λίγα 24ωρα δώσαμε ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε προετοιμαστεί για τον αγώνα με την Κηφισιά και θέλουμε με τη δύναμη των φιλάθλων μας, να παίξουμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και να πάρουμε μία «καθαρή» νίκη, που θα μας δώσει πλεονέκτημα για τη συνέχεια».

O προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Μετά από αρκετό διάστημα έχουμε στη διάθεσή μας σχεδόν όλους μας τους παίκτες, με εξαίρεση τον Γκιγιέρμε Άλβες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς όλοι τους είναι απαραίτητοι και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.Έχουμε ξαναπεί ότι τόσο με τον Άθλο όσο και τον Πήγασο βρισκόμαστε κοντά σε δυναμική. Η κατάκτηση της 5ης θέσης θα κριθεί στη διάθεση και στην ενέργεια που θα έχουν οι ομάδες στη σειρά των πλέι οφ. Απέναντι στον Άθλο πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και συγκέντρωση σε κάθε πόντο προκειμένου να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προφανώς μία νίκη θα μας δώσει προβάδισμα για την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό ότι έχουμε εμπειρία στη διαδικασία των πλέι οφ, με πιο πρόσφατη την περσινή σειρά με τον Φοίνικα. Είμαστε αισιόδοξοι».

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Τζούνιορ Γκλάντστοουν είπε: «Μέρα με τη μέρα με την επιστροφή των συμπαικτών μου που είχαν προβλήματα τραυματισμών γινόμαστε καλύτεροι. Το παιχνίδι με τον Άθλο και μάλιστα μέσα στην Ορεστιάδα είναι πολύ δύσκολο. Κλειδί για τη νίκη πιστεύω ότι θα είναι η συγκέντρωση. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει προβάδισμα για την Ευρώπη. Έχουμε νικήσει δύο φορές φέτος τον Άθλο και θέλουμε να το ξανακάνουμε».

Είναι εντυπωσιακό πως σε 4 αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, όλοι έχουν κριθεί στο τάι μπρέικ και έχουν από 2-2 νίκες.

Volley League Play Off

Ημιτελικοί - Θέσεις 1-4

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», 17.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βελώνης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Καλούδας, Μαλλιάρα, Γραματεία: Καπουράνη.

Γυμναστήριο Μετς, 19.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Κουτσούλας, Νικάκης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Κατσιάρας, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Volley League - πλέι οφ - Θέσεις 5-7

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς», 17.30: Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Τονονίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Ρεπό ο Πήγασος Πολίχνης.

Volley League - Play Out - Θέσεις 8-9

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο Παραλίας, 19.00: Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κοσμάς, Καπότης, Γραμματεία: Αρμακόλλα.

 

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.