1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
28-11-2014 22:44

Στόχος η εδραίωση στην τετράδα και η πρώτη νίκη στο Βραχάτι για την Κηφισιά

Ένας από τους πιο δυνατούς και αμφίρροπους αγώνες της 6ης αγωνιστικής αναμένεται να γίνει στο Βραχάτι,όπου ο Παμβοχαϊκός θα υποδεχτεί τον ΑΟ Κηφισιάς (29/11, 18:00).

Η ομάδα του Βραχατίου ψάχνει τη δεύτερη νίκη που θα την ξεκολλήσει από την όγδοη θέση. Τα ευχάριστα νέα ήρθαν σήμερα από τον αθλητικό δικαστή για την περίπτωση του Νέμεθ, καθώς υπήρχε η ανησυχία τιμωρίας του κι όλα είχαν αίσιο τέλος. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μέρτεν δεν υπάρχουν.

Αντίπαλος η Κηφισιά, η οποία στοχεύει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη, και έχει παράδοση να είναι είναι ανταγωνιστική στο Βραχάτι.
Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία με τον Γιάννη Μαντέκα να μένει εκτός 12αδας λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη έχει σερί νικών 4-0 και με νίκη θα εδραιωθεί για τα καλά εντός της πρώτης 4αδας.

Σε έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα ο Παμβοχαϊκός προηγείται στις νίκες με 4-2. Στις τρεις αναμετρήσεις στο Βραχάτι η Κηφισιά δεν έχει νίκη, αλλά η επικράτηση του Παμβοχαϊκού έρχεται δύσκολα (δύο φορές με 3-2 και μία φορά με 3-1 σετ).
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ονόπας και Μουλά Ειρήνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.