1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-11-2014 19:50

Με το μυαλό στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, αποδεκατισμένη η ΜΕΝΤ

Ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες πριν από τον πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα του, υποδέχεται στην πληγωμένη ΜΕΝΤ (29/11, 17.00, Διαιτητές: Φραγκάκης, Γεροθόδωρος) στον αγώνα για την 6η αγωνιστικής της Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται στην κορυφήτην Τετάρτη αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Φριντρισχάφεν για το Τσάμπιονς Λιγκ και το μυαλό τους είναι εκεί.


Πριν τον αγώνα θα τιμηθεί ο Αντρί Ντιάτσκοφ ως MVP της 5ης αγωνιστικής. Το πρόβλημα που υπάρχει ακούει στο όνομα  Κάρσον Κλαρκ. Ο Αμερικανός ακολουθεί θεραπεία μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και βασικός θα αγωνιστεί ο Αίνειας Τζελάτι. Ίσως επανεμφανιστεί μετά από ενάμιση μήνα στην 12αδα ο Κώστας Χριστοφιδέλης.
 
Η ΜΕΝΤ ταξιδεύει στην Αθήνα χωρίς τον κεντρικό Τζούλιαν Μπίσετ που εκπροσωπεί την Αγία Λουκία στο πρωτάθλημα Κεντρικής Αμερικής μπιτς βόλει. Επίσης έμειναν στη Θεσσαλονίκη ο Ζένια Γκόρτσανιουκ (έχει περιοστίτιδα στην αριστερή κνήμη) και ο Γιώργος Σφενδυλάκης (έχει τενοντίτιδα στον ώμο). Οι δύο ομάδες δεν έχουν κοντραριστεί στο παρελθόν καθώς η ΜΕΝΤ ντεμπουτάρει στην Α1.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.