1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-10-2015 21:07

Ισοπαλία με απουσίες για Ολυμπιακό και Κηφισιά

Ολυμπιακός και Κηφισιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σετ στο φιλικό που διεξήχθη στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».
Για τον Ολυμπιακό ξεχώρισε ο Χέρμανς, ενώ ξεκουράστηκε ο Φιλίποφ. Επίσης δεν αγωνίστηκαν οι Γκούζντα, Σακόγλου, Σφενδυλάκης που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Πέρα από τους τέσσερις απόντες, αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια του 1ου σετ, ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος που αισθάνθηκε ένα «τσίμπημα» στην γάμπα. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού που θα αναχωρήσει την Παρασκευή τα ξημερώματα για την Ιταλία όπου θα δώσει δυο φιλικά με την Μολφέτα.

Από την Κηφισιά απουσίασαν οι τραυματίες Χριστοφιδέλης (στον ώμο), Κόβαλτσουκ (κοιλιακούς) και ο Χατζηπροδρόμου (γαστροκνήμιο), ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε φιλικό της ομάδας ο λίμπερο Γιώργος Στεφάνου ο οποίος έπαιξε αντιπαλος τη προηγούμενης ομάδας του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα δήλωσε μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά δήλωσε τα εξής: «Δώσαμε το τρίτο φιλικό μετά από μια ακόμα σκληρή εβδομάδα προπονήσεων. Όλες οι μέρες που προηγήθηκαν ήταν σκληρές για τους παίκτες μου. Πάντως σε μια εβδομάδα στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε πιο φρέσκοι από όσο σήμερα. Όσον αφορά το παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια υποφέραμε αρκετά από δικά μας λάθη. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι το λάθος είναι κάτι φυσιολογικό μέσα στο παιχνίδι. Όμως οφείλουμε να το ξεχνάμε, να το ξεπερνάμε και να συνεχίζουμε ανεπηρέαστοι. Πρέπει να σκεφτόμαστε περισσότερο την επόμενη φάση και όχι αυτή που προηγήθηκε. Για αυτό το λόγο χάσαμε και το δεύτερο σετ. Τώρα παίζουμε δυο δυνατά φιλικά κόντρα στην Μολφέτα που είναι δυνατή ομάδα. Θα είναι κάτι παραπάνω από δυο καλά τεστ για εμάς».

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Τηρουμένων των αναλογιών και των απουσιών πήγαμε καλά. Ακόμα πρέπει να γίνουν πολλά στην ομάδα για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε ένα αξιόλογο σημείο. Πρέπει να επιστρέψουν οι τραυματίες, να οριστικοποιήσουμε το ρόστερ μας και μετά να δούμε που βρισκόμαστε. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν θα δώσουμε άλλο φιλικό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.