1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-10-2015 23:30

Νίκη της Ορεστιάδας με κορυφαίο τον Γκούσταφσον

Η Ορεστιάδα νίκησε με 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε στο γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» της Ορεστιάδας, ενώ παίχτηκε και τέταρτο σετ που πήραν επίσης οι γηπεδουχοι. Από την Ορεστιάδα δεν αγωνίστηκε ο Βουκασίνοβιτς που έχει πάθει θλάση ενώ κορυφαίος ήταν ο Γκούσταφσον.

Στο 3ο σετ ο Εθνικός ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ με 8-6, 20-16 αλλά το πήρε η Ορεστάδα. Στο 4ο σετ αγωνίστηκαν οι αθλητές που στα τρία προηγούμενα σετ δεν πήραν πολύ χρονο συμμετοχής. O Kράτσεφ δεν ικανοποίησε στις δοκιμές του Εθνικού και αποχώρησε.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 26-24, 26-24). Έξτρα σετ: 25-22.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Ίσακσον): Σκαρλατίδης,  Πέτρογλου, Μίλιτς, Χήρας, Ριζόπουλος, Γκούσταφσον / Κωνσταντινίδης (λ.),  Πεντίδης, Χουσίδης, Αντωνιάδης (λ), Λαχτάρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Βλαχόπουλος, Ίλιτς, Δαλακούρας Κ, Δαλακούρας Α, Κιόσης, Τουράνιανιν / Δαρίδης (λ), Τσέλιος, Χαραλαμπίδης, Κασαμπαλής, Δημητριάδης.

Την Παρασκευή 2/10 στις 18.00 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα υποδεχτεί τον Άρη σε φιλικό αγώνα στην πρωτεύουσα του Έβρου, ενώ το Σάββατο η Ορεστιάδα θα υποδεχτεί τους κιτρινόμαυρους σε φιλικό στο «Νίκος Σαμαράς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.