Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-10-2015 23:46

Χωρίς «Μπίμπι» η Ηλιούπολη, για τη συνέχεια ο Άρης

Η Ηλιούπολη υποδέχεται στις 17.30 τον Αρη για τη 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών.
Η γηπεδούχος έχει μια πολύ σημαντική απώλεια αφού θα αγωνιστεί χωρίς την Μπίλιανα Γκλιγκόροβιτς η οποία δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στην πρεμιέρα και την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ.

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα η οποία έρχεται από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στην Σαντορίνη. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα, παρά το γεγονός ότι δε θα έχουμε την Γκλιγκόροβιτς, λόγω τραυματισμού», είπε η Δήμητρα Λυκογιάννη και συμπλήρωσε: «Οι αθλήτριές μου, θα δώσουν το 100% ώστε να καλύψουμε αυτό το σημαντικό κενό. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε φέτος, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ώστε να συμπαρασταθεί στην ομάδα η οποία στοχεύει στην καλύτερη συγκομιδή βαθμών, κυρίως στην έδρα μας

Ο Άρης από την πλευρά του προέρχεται από την σπουδαία νίκη κόντρα στον ΑΟ Θήρας κι όπως επεσήμανε ο Δημλητρης Σολκίδης: «Οπωσδήποτε θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο καλό μας ξεκίνημα. Είναι ένα κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Ωστόσο εμείς θέλουμε να ξεμπερδεύουμε γρήγορα με την υπόθεση της παραμονής κι όσους περισσότερους βαθμούς μαζέψουμε εκτός έδρας τόσο το καλύτερο»

Σχετικά άρθρα