Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
03-10-2015 11:39

Στην ισοπαλία έμειναν Άρης και Εθνικός

Ισόπαλο έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν Εθνικός και Άρης το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του Λιγκ Καπ σε μια εβδομάδα.

Σάκης Μουστακίδης και Γιάννης Μέλκας δοκίμασαν διάφορα σχήματα και έδωσαν χρόνο συμμετοχής στους αθλητές τους. Οι «κίτρινοι» που έδειξαν από την αρχή το τι θα ακολουθήσει, προηγήθηκαν με 9-1 στο πρώτο σετ και το κατέκτησαν εύκολα με 25-12. Ο Εθνικός όμως απάντησε και ισοφάρισε με 25-13. Μάλιστα, ο τελευταίος πόντος της ομάδας του Έβρου ήρθε με άουτ σέρβις του Tζελάτι.

Ο Εθνικός πήρε και το τρίτο σετ με 25-19 και προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο οι οι παίκτες του Μέλκα δεν είπαν την τελευταία τους κουβέντα. Πήραν το τέταρτο με 25-19, αλλά οι προπονητές αποφάσισαν να μην παιχτεί τάι μπρέικ.

Τα σετ: 2-2 (12-25,25-13,25-19,19-25)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Κασαμπαλής, Τουρανιάνιν, Α. Δαλακούρας, Κ. Δαλακούρας, Ίλιτς/ Δαρίδης (λ) , Βλαχόπουλος, Χαραλαμπίδης, Δημητριάδης.

ΑΡΗΣ (Μέλκας): Χαριτωνίδης, Τζελάτι, Ανδρεάδης, Γκιτρζίκης, Ντινόπουλος, Μούχλιας/ Μπαμπαλιούτας (λ), Χ. Μέλκας, Κουτσονίκας, Παπασταματάτος

Σχετικά άρθρα