Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
17-09-2015 16:14

Μέλκας: «Τα πράγματα έχουν πάρει ροή προς το καλύτερο» (video)

Αισιόδοξος για την πορεία του Άρη τη νέα σεζόν εμφανίστηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague, ο Γιάννης Μέλκας. Ο προπονητής των «κίτρινων» σχολίασε μεταξύ άλλων το Λιγκ Καπ και τα φαβορί του πρωταθλήματος, δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. 
«Ξεκινάμε με δύο εντός έδρας παιχνίδια με τον Εθνικό και την Λαμία. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να βρούμε το δρόμο μας. Έχω την εντύπωση πως τα πράγματα έχουν πάρει μία ροή προς το καλύτερο και στο οικονομικό και το οργανωτικό κομμάτι. Αυτά θα φανούν τις επόμενες μέρες. Ένα μεγάλο «μπράβο» στους παίκτες που περίμεναν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και του Άρη και το δικό μου, να είναι από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μαζί μας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Εφέτος θα είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για εμάς. Στόχος θα είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρσι, να είμαστε καλά πρώτα απ' όλα. Επειδή βασιζόμαστε μόνο σε Έλληνες παίκτες, και οι περισσότεροι είναι από Θεσσαλονίκη, τους εμπιστεύομαι κι εγώ κι ο σύλλογος και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Για το Λιγκ Καπ: «Το Λιγκ Καπ το βλέπουμε σαν παιχνίδια προετοιμασίας, αλλά πάντα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το φαβορί του πρωταθλήματος: «Δεν έχω ακόμη μία εικόνα για το πώς είναι οι καλές ομάδες, αλλά με τις κινήσεις που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, νομίζω πως έχει τον πρώτο λόγο, αν παλέψει το κομμάτι του άγχους. Ο Παναθηναϊκός κάνει βήματα προόδου και τον βλέπω κι αυτόν εφέτος να είναι ψηλά. Ο Ολυμπιακός είναι ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει κι έχω την εντύπωση πως θα έχουμε μία έκπληξη από ομάδες όπως ο Φοίνικας και η Κηφισιά. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα».

Media

Σχετικά άρθρα