Εκτυπώστε τη σελίδα
12-09-2019 00:15

Με στόχο την τετράδα προετοιμάζεται η Ίριδα Ν. Σμύρνης

Με ένταση και πολύ διάθεση συνεχίζεται  η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας της Ιριδας για το νεό πρωτάθλημα της Β εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, στις  εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας .

Η ομάδα της Ν. Σμύρνης που θα εχει για δεύτερη σεζόν στον πάγκο της τον πολύπειρο τεχνικό, Βασίλη Ξεροβάσιλα και στοχεύει στην είσοδο της στην τετράδα θα παρουσιαστεί φέτος με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, το οποίο αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων αλλά και ταλαντούχων παικτριών.

Από την περυσινή χρονιά παρέμεινε ένας βασικός κορμός αποτελούμενος από τις Χαρα Μπιτσάκου, Εύα Βασίλα, 'Ελσα Γρίσπου, Δανάη Καλκαβούρα, Ιωάννα Μανώλη, Αγάπη Φούσκα ενώ αποκτήθηκαν φέτος οι επίσης έμπειρες Πετρουλακη, Θεοδώρου, Καράκου αλλα και οι ταλαντούχες Παπάζογλου, Κούστα, Θεοδωρακοπούλου, Τσακουμάγκου, Λακασά, Αναγνωστοπούλου

.ΡΟΣΤΕΡ 2019-2020

Χαρα Μπιτσάκου (ακραία)

Ελσα Γρίσπου (κεντρική

Αγαπη Φούσκα (πασαδόρος

Κατερινα Πετρουλάκη (πασαδόρος)

Σταυρουλα Θεοδώρου (ακραία)

Πενυ Καρακου (διαγώνια)

Σοφια Λακασά (ακραία)

Ευα Βασίλα (Kεντρική)

Μαρια Αναγνωστοπούλου (Κεντρική)

Ιωαννα Μανώλη (λίιμπερο)

Τινα Παπάζογλου (λίμπερο)

Βασια Κούστα (κεντρική)

Γωτα Θεοδωρακοπουλου (ακραία, διαγώνια)

Γραμματικη Τσακουμαγκου(διαγώνια)

Δανάη Καλκαβούρα (ακραία)

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΔΑ: Για δεύτερη σεζόν ο Ξεροβάσιλας στον πάγκο της Ίριδας Ν. Σμύρνης
    Στον πάγκο της Ίριδας θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν, ο Βασίλης Ξεροβάσιλας. Για τον πολύπειρο προπονητή που οδήγησε πέρυσι την ομάδα της Νέας Σμύρνης με εξαιρετικό δεύτερο γύρο, στην πέμπτη θέση της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ (τελευταία αγωνιστική χάθηκε η είσοδος στην τετράδα), η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει στην ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας:
  • Ξεροβάσιλας: «Παλέψαμε όσο μπορούσαμε»
    Ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλα απογοητευμένος από το αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα, εμφανίστηκε ο Βασίλης Ξεροβάσιλας. Ο προπονητής που έχει βοηθήσει τον σύλλογο της Ν, Σμύρνης να έχει την φετινή εξαιρετική πορεία, σχολίασε
  • Ξεροβάσιλας: «Μίλησε η ψυχή των παικτριών μου»
    Στο πάθος και στην ψυχή των παικτριών του στάθηκε ο «σκηνοθέτης» της νίκης της Ίριδας, Βασίλης Ξεροβάσιλας, ο οποίος σχολίασε:
  • Ξεροβάσιλας: «Μεγάλη νίκη γοήτρου και ψυχολογίας»
    Τα εύσημα στις παίκτριες του για την σπουδαία νίκη που πέτυχαν κόντρα στον Θρίαμβο, έδωσε ο προπονητής της Ίριδας, Βασίλης Ξεροβάσιλας.
  • Ανεβάζει ρυθμούς η Ίριδα Ν. Σμύρνης
    Παρουσία όλων των αθλητριών συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η προετοιμασίας της Ίριδας Ν.Σμύρνης, ενόψει της συμμετοχής της στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών, ΕΣΠΕΔΑ.