1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2018 11:02

Ξεροβάσιλας: «Μεγάλη νίκη γοήτρου και ψυχολογίας»

Τα εύσημα στις παίκτριες του για την σπουδαία νίκη που πέτυχαν κόντρα στον Θρίαμβο, έδωσε ο προπονητής της Ίριδας, Βασίλης Ξεροβάσιλας.

Ο αρχιτέκτονας της μεγάλης νίκης-αντροπής του συλλόγου της Ν.Σμυρνης, υποστήριξε: «Η επιτυχία ανήκει στα κορίτσια που έκαναν κατάθεση ψυχής για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Έπαιξαν με μεγάλο πάθος, έβγαλαν ενέργεια και έδειξαν χαρακτήρα όταν ανέτρεψαν δύο φορές το σε βάρος τους σκορ, απέναντι σ΄ένα μεγάλο αντίπαλο και από τα φαβορί ανόδου στην κατηγορία.

Πρόκειται για μια σημαντική νίκη γοήτρου, η οποία μας δίνει ψυχολογία και δύναμη για την συνέχεια που μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια.. Στόχος μας εξακολουθεί να είναι η παραμονή στην κατηγορία, χαμηλά τα κεφάλια και πλέον ρίχνουμε το βάρος στο επόμενο ματς με τον Μίλωνα.»

Ρουσόπουλος:«Μέτρησε η ψυχή και η θέληση των κοριτσιών»

Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Φώτης Ρουσόπουλος, δήλωσε με την λήξη του αγωνα:«Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στον προπονητή . Ήταν μια μεγάλη νίκη με ανατροπή απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που την σεβόμαστε όπως και κάθε αντίπαλο .

Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να χτίσουμε μια ομάδα που θα διαφέρει από τις προηγούμενες χρονιές κοιτώντας ψηλότερα αλλά με ταπεινότητα και πολλή δουλειά στην προπόνηση . Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο για όλες τις ομάδες και κατά την γνώμη μου έχει πολύ ενδιαφέρον . Το βάλει χρειάζεται τέτοια παιχνίδια οπου και οι δύο ομάδες αξίζουν την νίκη . Ίσως μέτρησε η ψυχή και η θέληση που δείξαμε στις κρίσιμες στιγμές .»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ