Εκτυπώστε τη σελίδα
09-07-2019 14:13

ΕΣΠΕΔΑ: Για πέμπτη χρονιά η Βάσω Νικούλη στον πάγκο της 'Ενωσης Ιλίου

Νικούλη…reloaded στην Ένωση Ιλίου. Η διοίκηση του συλλόγου που συμμετέχει σην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, ανακοίνωσε την παραμονή της επιτυχημένης Λαρισινής προπονήτριας για πέμπτη χρονιά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας.

. Η ανακοίνωση της περυσινής δευτεραθλήτριας της κατηγορίας αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για πέμπτη σερί σεζόν με την προπονήτρια των επιτυχιών Βάσω Νικούλη, η οποία παραμένει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ την σεζόν 2019-2020.

Με την κυρία Βάσω Νικούλη η ομάδα των Γυναικών πραγματοποίησε την περυσινή σεζόν την καλύτερη πορεία της μέχρι σήμερα στον χώρο του βόλεϊ, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής (ΕΣΠΕΔΑ), ενώ μαζί της έχει ζήσει μια κατάκτηση πρωταθλήματος Α΄ΕΣΠΕΔΑ (2017), δύο σεζόν φιναλίστ Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ (2016 & 2018), ενώ την πρώτη σεζόν στην Β΄Εθνική (ΕΣΠΕΔΑ) το 2018 η ομάδα μας είχε καταλάβει τη 5η θέση.

Ευχόμαστε στην προπονήτρια μας κυρία Βάσω Νικούλη υγεία πάνω από όλα και μια ακόμη γεμάτη χρονιά με όμορφο βόλεϊ και να επιτύχουμε μαζί όλους τους στόχους που θα τεθούν από την ομάδα μας την εφετινή σεζόν.»

Σχετικά άρθρα

  • Νικούλη: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες απο την Ίριδα»
    Στην καλή απόδοση των παικτριών της στα δύο πρωτα σετ αλλα και στην σπουδαία εμφάνιση της Ρούλας Θεοδώρου από την ομάδα της Ίριδας, στάθηκε ιδιαίτερα, η Βάσω Νικούλη.
  • ΕΣΠΕΔΑ: Η Ένωση Ιλίου βραβεύει στις 5/5 την γυναικεία ομάδα βόλεϊ
    Την δευτεραθλήτρια ομάδα γυναικών βάλεϊ , θα βραβεύσει η Ένωση Ιλίου. Η διοίκηση του συλλόγου θα τιμήσει την Κυριακή 5/5 (17.00) , την προπονήτρια Βάσω Νικούλη και τις παίκτριες του συλλόγου για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, στο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ με τον Πανερυθραϊκό και καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών.
  • Το χαλαρό δείπνο της Ένωσης Ιλίου
    Δείπνο παρέθεσε πριν λίγες μέρες, ο πρόεδρος κύριος της Ένωσης Ιλίου, Γιώργος Λιόσης και το ΔΣ του συλλόγου προς το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, σε γνωστό μαγαζί της περιοχής Ιλίου.
  • Μοιράστηκαν σετ και εντυπώσεις Ένωση Ιλίου και Μαγκουφάνα
    Φιλική αναμέτρηση που έληξε με 2-2 έδωσε η ομάδα της Ένωσης Ιλίου στο Κλειστό Γ.Κακούρης με αντίπαλο την ΑΕ Αθήνα Μαγκουφάνα 2004 η οποία αγωνίζεται στην Β΄Εθνική ΕΣΠΑΑΑ.
  • Στην εμπειρία θα βασιστεί και φέτος η Ένωση Ίλίου
    Στην τρίτη εβδομάδα, βρίσκεται η προετοιμασίας της Ένωσης Ιλίου ενόψει της συμμετοχής της στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών, ΕΣΠΕΔΑ.