1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-09-2018 09:03

Στην εμπειρία θα βασιστεί και φέτος η Ένωση Ίλίου

Στην τρίτη εβδομάδα, βρίσκεται η προετοιμασίας της Ένωσης Ιλίου ενόψει της συμμετοχής της στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών, ΕΣΠΕΔΑ.
« Όπλο» και φέτος της ομάδας του Ιλίου, θα είναι η εμπειρία . Για άλλη μια σεζόν η προπονήτρια Βάσω Νικούλη, συνέβαλλε αποφασιστικά, ώστε και στο φετινό ρόστερ να υπάρχουν σημαντικές προσωπικότητες, όπως η Δήμητρα Σιώρη, η Ρούλα Θεοδώρου, οι οποίες μαζί με τις «παλιές» Κατερίνα Πετρουλάκη και Άννα Μπούτα που επέστρεψε γερή μετά από την περυσινή περιπέτεια της υγείας της, αναμένεται να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.

Σημαντική βοήθεια αναμένεται να προσφέρουν και οι υπόλοιπες μεταγραφές, όπως είναι η Φουντουλίδη, Μυλωνά και Βέργου. Όσον αφορά τις προπονήσεις, είναι πολύ εντατικές και επίπονες αφού η κ Νικούλη και οι συνεργάτες της, ρίχνουν βάρος στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης των παικτριών του ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με ασκήσεις με μπάλα.

Από την επόμενη εβδομάδα ο σύλλογος του Ιλίου, θα ξεκινήσει τα φιλικά παιχνίδια, ώστε η ομάδα να αποκτήσει την απαραίτητη αγωνιστική χημεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ