Εκτυπώστε τη σελίδα
07-05-2019 02:38

ΕΣΠΑΑΑ: Ο Σπύρος Χουντουμάδης νέος προπονητής στον Αγ. Στέφανο

Ο Σπύρος Χουντουμάδης είναι ο διάδοχος της Μαρίας Καλαρά στην ομάδα του ΑΟ Αγ. Στέφανου, στην Τοπική κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ.

Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους, ενάμιση χρόνο μετά την παραίτηση του (8/12/2017) από τον Ηρακλή Κηφισιάς, ο οποίος λόγω οικονομικής κατάρρευσης λίγες εβδομάδες αργότερα αποσύρθηκε από τo πρωτάθλημα της Α1.

Η διοίκηση του συλλόγου μα ανακοίνωση της, καλωσορίζει το νέο τεχνικό της ομάδας και καλεί όσες αθλήτριες θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί του για να δοκιμαστούν:

« Ο Σπύρος Χουντουμάδης,που έχει διατελέσει,επί σειρά ετών,προπονητής στον Παναθηναϊκό και στον Ηρακλή Κηφισιάς, αναλαμβάνει Head Coach στον Α.Ο.Αγίου Στεφάνου.Ο καταξιωμένος προπονητής και ο σύλλογος θεωρούν ευπρόσδεκτες όσες αθλήτριες επιθυμούν να «δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους» σε ένα περιβάλλον με ιδανικές συνθήκες προπόνησης και αγώνων.

Όσες αθλήτριες επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Χουντουμάδη στο 6973-777893, για να ενημερωθούν για τις ημέρες και τις ώρες των προπονήσεων, στο κλειστό γήπεδο. (Καραολή & Δημητρίου,ΆγιοςΣτέφανος

)Το Δ.Σ.καλωσορίζει τον κ. Χουντουμάδηκαι του εύχεται μια καλή και δημιουργική αγωνιστική χρονιά!»

Σχετικά άρθρα

  • Ο Πλυτάς θέλει Χουντουμάδη στον Παναθηναϊκό
    Η επανασύσταση του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα είναι ένα από τα βασικά ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μόλις αναλάβει τα ηνία του Ερασιτέχνη ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες έχουν παρθεί πρωτοβουλίες από το υπηρεσιακό πρόεδρο Νίκο Πλυτά για το θέμα του προπονητή αλλά και για αθλήτριες στο μεταγραφικό παζάρι.
  • Ρελάνς του ΠΑΟ σε Μπαρζούκα, Μυλωνά και «πράσινο» φως για ξένη ακραία!

    Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του προπονητή ή της προπονήτριας που θα αναλάβει τις τύχες της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού. Από χθες το μεσημέρι υπάρχουν μαραθώνιες συνεδριάσεις των μελών του τμήματος σε συνεργασία πάντα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση ξένης ακραίας, ενώ θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια να επιστρέψει στη θέση του λίμπερο η Ξανθή Μυλωνά. Για το θέμα του προπονητή μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει υπάρξει οριστική απόφαση αλλά τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η Καρολίνα Μπαρζούκα.

  • Παρελθόν ο Χουντουμάδης, Γερονίκος στον πάγκο του ΠΑΟ με ΔΑΣΩ
    Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Σπύρος Χουντουμάδης. Με τον Ανδρέα Γερονίκο θα πορευτεί η ομάδα στη συνέχεια...