1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2012 16:40

Παρελθόν ο Χουντουμάδης, Γερονίκος στον πάγκο του ΠΑΟ με ΔΑΣΩ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Σπύρος Χουντουμάδης. Με τον Ανδρέα Γερονίκο θα πορευτεί η ομάδα στη συνέχεια...

Ο Έλληνας τεχνικός πλήρωσε τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας του τη νέα σεζόν με τους «πράσινους» να αποφασίζουν να διακοπεί η συνεργασία τους μετά από δύο χρόνια συνεργασίας και την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος (2010-11).

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Σπύρο Χουντουμάδη και του βοηθού του, Δήμου Φιλιππάτου. Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους. 

Παράλληλα, ανακοινώνει ότι νέος τεχνικός της ομάδας αναλαμβάνει, ο Ανδρέας Γερονίκος και βοηθός προπονητή, ο Δημήτρης Μαρκάκης. 

Τέλος καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού Α.Ο να δώσει βροντερό παρόν το Σάββατο (1/12, 14:00) στο κλειστό της Κυψέλης στην αναμέτρηση του Τριφυλλιού κόντρα στο ΔΑΣΩ».

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link AEKVCfan Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 20:47 posted by AEKVCfan

    φίλε μου κάνεις λάθος, ο γερονίκος είναι πολύ καλός προπονητής και δουλεύει πολύ και στο λέω από προσωπική εμπειρία επειδή έχω κάνει προπόνηση μαζί του...

  • Comment Link Α.F Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 14:21 posted by Α.F

    Γερονικος λεγοντας ? Γ.Σ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ? ΕΣΠΑΑ ? ε ρε γλεντια........

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ