Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-04-2013 13:53

«Δικαιούμασταν την άνοδο» (video)

Ο προπονητής του ΑΓΣΙ, Βασίλης Θεοδωράκης μίλησε για την άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Α2 και τους στόχους για τη νέα χρονιά.
±Η γυναικεία ομάδα του ΑΓΣΙ έδειξε ότι ότι είναι το φαβορί από την αρχή του πρωταθλήματος. Σε όλα τη διάρκεια δεν χάσαμε από καμία ομάδα και νομίζω ότι ένας σύλλογος που κερδίζει όλους με 3-0 ή 3-1 δικαιούται να ανέβει στην Α2.

Τώρα βασικός στόχος είναι να κρατηθούμε στην Α2, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά. Ίσως χρειαστούν και 2-3 προσθήκες γιατί, γιατί θα είναι διαφορετικό το επίπεδο.

Είναι νωρίς για να ξέρω αν θα είμαι και πλάι προπονητής και στην αντρική και στην γυναικεία ομάδα. θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας και θα δούμε».

Σχετικά άρθρα

  • Ένα βήμα πιο κοντά στην Α2 ο Πιερικός
    Ο Πιερικός έκανε το 2Χ2 στο τουρνουά ανόδου στην Α2 Ανδρών που διεξάγεται στην Καρδίτσα. Η ομάδα του Σαρρή νίκησε με 3-0 σετ τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και διπλασίασε τις νίκες της στη διοργάνωση. Υπενθυμίζεται, την Πέμπτη 10/5 ο Έβρος Σουφλίου που συμμετείχε στο τουρνουά, ενημέρωσε για την αποχώρησή του.
  • Ξεκίνησε με όνειρα ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων (φωτό - video)
    Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε τη Δευτέρα (26/8) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων  που για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

  • Η Τσελίκη στον ΑΓΣΙ
    Η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΓΣΙ συνεχίζεται, καθώς μετά την απόκτηση της Λίας Λεωνιδάκη, της Νικολέττας Καραφοουλίδου και της Νάντιας Μωραϊτίδου, η Γιαννιώτικη ομάδα ανακοινώσε την απόκτηση της 21χρονης (26.9.1992), ύψους 1,70,  πασαδόρου, Κυριακής Τσελίκη, από τους Τράχωνες Αλίμου.


  • Οδηγεί την κούρσα ο ΑΓΣΙ (video)
    Την 5η συνεχόμενη νίκη του στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΔΕ πήρε ο ΑΓΣΙ στην Πρέβεζα απέναντι στον Φιλαθλητικό και οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας.
  • Την παραμονή πανηγυρίζουν στα Γιάννενα
    Έναν βαθμό ήθελε ο ΑΓΣΙ για να πανηγυρίσει την παραμονή του στην Α2 ανδρών και δεν μπορούσε να μην τον πάρει, παρότι τελικά δεν χρειάστηκε. Ο ομάδα του Βασίλη Θεοδωράκη νίκησε εκτός τον Πιερικό με 3-1 (25-22, 35-33, 19-25, 25-22), ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της στην Α2 Εθνική κατηγορία.