Εκτυπώστε τη σελίδα
10-07-2018 10:38

Ο Βασίλης Μανθάτης στο τιμόνι του Ηρακλή Κηφισιάς

Ο Βασίλης Μανθάτης είναι ο εκλεκτός προπονητής της διοίκησης του Ηρακλή Κηφισιάς στον οποίο ανατέθηκε η γυναικεία ομάδα αλλά και η ευθύνη όλων των τμημάτων. Συνεργάτης του θα είναι ο Βασίλης Κατωπόδης που τη σεζόν 2017-18 ήταν στο Ανατόλια.

Ο 33χρονος Μανθάτης μετά από την θητεία του στα Πεύκα και στο Πειραματικό αλλά και τη συνεργασία του με τη Νίκη Αιγινίου στην Volley League αναλαμβάνει το φορτίο της βαριάς παράδοσης του συλλόγου της Κηφισιάς που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του στη μετά Μαυριτσάκη εποχή.

Ο Μανθάτης προς τιμήν του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν ή συνεργάστηκαν μαζί του τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Θεσσαλονικη.

«Εμαθα, συνεργάστηκα, έκανα φιλίες και γέμισα με ευχάριστες στιγμές εντός και εκτός γηπέδων. Ο κύκλος αυτός κλείνει για εμένα απόψε. Ενας νεος αλλα και γνωριμος κυκλος ανοιγει στην Αθήνα και στον Ηρακλή Κηφισιάς..!!! Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας...», αναφέρει στον λογαριασμό του στο facebook και ευχαριστεί προσωπικά τους Χρήστο Πάτρα, Κώστα Ιωαννίδης, Σπύρο Γκολίτση, Γεωργία Καλφίδου αλλά και ονομαστικά όλους τους συνεργάτες του...ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα