1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-03-2015 16:05

7ο e-book του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη με Δημήτρη Καζάζη

Το 7ο βιβλίο με τίτλο "Beach Volley Training – ΕΠΙΘΕΣΗ με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη”, βρίσκεται στην paid εφαρμογή της apple "ibook store" με κόστος 2,49 €.

Το βιβλίο είναι αναρτημένο για εφαρμογές mac και ipad στο λινκ: 

https://itunes.apple.com/gr/book/beach-volley-training-epithese/id973246692?mt=11

Στις ηλεκτρονικές του σελίδες αναλύονται η τεχνική της επίθεσης και τα επιμέρους στοιχεία που την αποτελούν.  Επίσης αναλύονται όλες οι κατηγορίες και τα είδη των επιθετικών χτυπημάτων.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των συνολικά 7 βιβλίων της σειράς θα δοθούν για αθλητική υποτροφία.

Με το 7ο βιβλίο μου “Beach Volley training – ΕΠΙΘΕΣΗ” ολοκληρώνω την σειρά των ηλεκτρονικών βιβλίων που περιλαμβάνουν, το καθένα ξεχωριστά, τα επτά βασικά τεχνικά στοιχεία που απαρτίζουν το άθλημα του μπιτς βόλει (ΠΑΣΑ, ΥΠΟΔΟΧΗ, ΑΜΥΝΑ, ΜΠΛΟΚ, DROP, ΣΕΡΒΙΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ)



Το βιβλίο προλογίζει ο Δημήτρης Καζάζης.

Ο Δημήτρης Καζάζης είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές του Ελληνικού Βόλεϊ. Η επιτυχία είναι το κύριο στοιχείο που τον χαρακτηρίζει και τον ακολουθεί σε όλες τις ομάδες που αναλαμβάνει.
Κορυφαίος αθλητής στο μπιτς βόλει διακρίθηκε για τα ιδιαίτερα επιθετικά του κτυπήματα, τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς και τα διδάσκω σήμερα στους μαθητές μου.



Πρόλογος από τον Δημήτρη Καζάζη στο 7ο ebook:



Μετά από μια δύσκολη χρονιά για μένα, μου ζητά και μου κάνει την τιμή, ο ΦΙΛΟΣ-ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ-ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, να προλογίσω το 7ο βιβλίο του για το Βeach Volley.

Αναμνήσεις χρόνων επιστρέφουν: σε μια παραλία μ' ένα φιλέ, τέσσερις τύποι ξεκινούν να παίζουν καθημερινά από το Μάη μέχρι τα μέσα φθινοπώρου, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ, πρακτικά, δηλαδή, μέχρι να τους σταματήσει η νύχτα -τι καταπληκτικές στιγμές, πόσο τυχερός νιώθω...

Αυτό ήταν η ΑΡΧΗ.

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ όταν κέρδιζε έπρεπε, εμείς οι ηττημένοι, να φωνάζουμε την ήττα μας σε όλη την παραλία! Ο κόσμος πίστευε ότι μας είχε πειράξει ο ήλιος. Όταν έχανε, έλεγε “νύχτωσε, δεν βλέπω, καλύτερα να σταματήσουμε”. Έλεος φίλε μου! Μέχρι σήμερα ΑΓΑΠΑΕΙ, ΕΞΕΛΙΣΣΕΙ, ΔΙΔΑΣΚΕΙ το Βeach Volley.

Μπορώ να πω ότι είναι ο πιο πιστός στο άθλημα απ΄ όλους μας.

Ο Μιχάλης έχει  κάτι το ιδιαίτερο: ως ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ νιώθεις τόσο ασφαλής, τόσο σίγουρος μαζί του, ΠΟΤΕ δεν πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρεις. Ως ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, εάν μεν τον κερδίσεις, νιώθεις μεγάλος και σπουδαίος, ενώ εάν χάσεις λες -OK, ο άνθρωπος είναι παικταράς, τον θαυμάζεις (αλλά...δεν του το λέω). Ως ΔΑΣΚΑΛΟΣ, η τεράστια εμπειρία, το ταλέντο του, ο τρόπος που μεταδίδει/διδάσκει, από το πιο απλό μέχρι το πιο δύσκολο χωρίς να κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, τον κάνει  τόσο σπουδαίο και μεγάλο.

Πόσο τυχεροί θα ήμασταν τότε κι εμείς αν υπήρχε ένας ΜΙΧΑΛΗΣ να μας δείχνει τα πιο απλά και τα πιο δύσκολα μ' αυτόν τον τρόπο.

Απ' τον πρωτάρη του Beach Volley μέχρι τον καλύτερο, να ξέρετε, ότι είμαστε τυχεροί που υπάρχει ο ΜΙΧΑΛΗΣ να μας δείχνει το δρόμο.

Φίλε, σ' ευχαριστώ για όλα, είναι μεγάλη μου τιμή.









Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.