1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2024 21:16

Ανδρεόπουλος: «Το πνεύμα του Παναθηναϊκού είναι να μην τα παρατάει ποτέ, να βγούμε νικητές με τον Ολυμπιακό.»

Ικανοποιημένος ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για την κατάκτηση του τρίτου σερί Λιγκ καπ:

  «Είναι ένας ακόμα τίτλος που ήρθε στην ομάδα μας έπειτα από έναν δυνατό και δύσκολο αγώνα. Αισθανθήκαμε πίεση και έπρεπε να τα καταφέρουμε έπειτα από το ματς που χάσαμε στο κύπελλο. Αυτή τη νίκη και τον αγώνα που δίνει ο Παναθηναϊκός μέσα από δυσκολίες θέλουμε να τον αφιερώσουμε σε έναν άνθρωπο που έδωσε και αυτός τα πάντα για να επιβιώσει ο Παναθηναϊκός, τον Γιώργο Αλεξανδρή.

Δεν παίζουμε μόνοι μας και παίζουμε με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Άλλοτε θα τα καταφέρουμε άλλοτε όχι. Ποια θα ήταν η ομάδα που σε πέντε ημέρες στο βασικό της ακραίο και στον βασικό της πασαδόρο θα τα κατάφερνε;

Το πνεύμα του Παναθηναϊκού είναι να μην τα παρατάει ποτέ. Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα . Το πλεονέκτημα έδρας το έχουμε εμείς και το πήραμε πανάξια. Θα συγκρουστούν δύο πολύ δυνατές ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θα δώσουμε και πάλι τον καλύτερο μας εαυτό και πιστεύουμε θα βγούμε νικητές».

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Σταύρος Κασαμπαλής ανέφερε: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και πήραμε το Λιγκ Καπ και έχω νιώσει μεγάλη αποδοχή στον Σύλλογο.

Είναι μεγάλη η τιμή που παίρνω αυτόν τον τίτλο που φέρει το όνομα του Νίκου Σαμαρά που ήταν από τα μέρη μου. Αφιερώνω τον τίτλο στον Ιερεθουέλο που δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας. Είμαι χαρούμενος που έχω για συμπαίκτες παικταράδες και από αύριο τα κεφάλια μέσα για να στοχεύσουμε στο πρωτάθλημα».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.