1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2024 21:57

Eπεισόδια στο Ζηρίνειο, παίκτριες ανέβηκαν στην εξέδρα (video)

Όλα ήταν ήρεμα στο Ζηρίνειο στον ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου ΖΑΟΝ - Αμαζόνες, όταν στο 14-13 (από 8-13)  του τέταρτου σετ (2-1 το σκορ) ο βοηθός προπονητή της γηπεδούχου ομάδας (Χάρης Σαραντόπουλος)  πανηγύρισε προκλητικά σύμφωνα με τους φιλάθλους των Αμαζόνων.

Φίλοι των Αμαζόνων διαμαρτυρηθηκαν , με αποτέλεσμα να αντιδράσει φιλικό πρόσωπο της Γεωργίας Χατζηχαραλάμπους του ΖΑΟΝ. Ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ των τριών ανδρών.

Η Κύπρια Γεωργία Χατζηχαραλάμπους βλέποντας πως το φιλικό της πρόσωπο δέχεται επίθεση τρέχει στην εξέδρα, πηδάει απειλητικά τα κιγκλιδώματα - όπως φαίνεται και στο βίντεο - αλλά αμέσως επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο όπου είναι σε έξαλλη κατάσταση κι ενώ στο μεταξύ η σύρραξη έχει γενικευτεί καθώς ενεπλάκησαν και άλλα άτομα. Δυο φορές οι συμπαίκτριες της Χατζηχαραλάμπους την σταμάτησαν και την προέτρεψαν να ηρεμήσει, ενώ στη συνέχεια ανεβαίνει στην εξέδρα και η Μαρία Νομικού για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους.

Το ματς διακόπηκε και μετά την επανέναρξη του ο διαιτητής Μάλφας απέβαλε από το σετ τον Χάρη Σαραντόπουλο (βοηθό προπονητή του ΖΑΟΝ Αντώνη Παπαδόπουλο) και έδειξε κόκκινη κάρτα σε Νομικού και Χατζηχαραλάμπους, γιατί έκρινε οτι πήγαν στην εξέδρα για να χωρίσουν, όχι για να προκαλέσουν.

Η συνέχεια ήταν ήρεμη οι Αμαζόνες κέρδισαν 3-2 και προκρίθηκαν στον τελικό ανόδου στην  Volley League, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Μίλωνα (2-0 νίκες τον Απόλλωνα Καλαμάτας)

 

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2.01.00 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.